1. Houten zet grote stap, Elinkwijk loopt rood aan, DOSC stunt bijna: dit is het overzicht van het amateurvoetbal
  PREMIUM
  VOETBAL TOTAAL

  Houten zet grote stap, Elinkwijk loopt rood aan, DOSC stunt bijna: dit is het overzicht van het amateur­voet­bal

  Voor eersteklasser FC De Bilt is het alarmfase 1 na een nieuwe nederlaag, nu tegen ZOB. Houten zette in de derde klasse juist een grote stap richting het kampioenschap, waar poulegenoot Elinkwijk tegen VVIJ twee rode kaarten incasseerde. DOSC was net niet in staat voor een stunt te zorgen tegen koploper FC Hilversum. Wat gebeurde er nog meer op de velden? Met dit overzicht ben je helemaal bij.
  Culemborg
 2. Voetbalprogramma vol derby’s was een ode aan de regionale indeling
  PREMIUM
  COLUMN

  Voetbalpro­gram­ma vol derby’s was een ode aan de regionale indeling

  Het voetbalprogramma van afgelopen zaterdag in het verspreidingsgebied van het AD was een ode aan de regionale indeling. In Dordrecht maakten EBOH en Wieldrecht er aan de Schenkeldijk een spannende stadsderby van, de buren SV Meerkerk en Ameide kruisten de degens en op het Zwijndrechtse sportpark De Noord zorgden VVGZ en Pelikaan voor een waar voetbalfeest met alles erop en eraan: sfeer, een afwisselend scoreverloop en een uitermate tevreden kantinebaas.
  Herwijnen
 3. Fans door afrastering, Heerjansdam op rozen en Hardinxveld brengt spanning terug; dit is het overzicht van het amateurvoetbal
  PREMIUM
  VOETBAL TOTAAL

  Fans door afraste­ring, Heerjans­dam op rozen en Hardinx­veld brengt spanning terug; dit is het overzicht van het amateur­voet­bal

  In het door derby’s gekenmerkte voetbalweekeinde liep koploper Heerjansdam verder uit. LRC Leerdam klopte degradatiekandidaat Sliedrecht (1-0), terwijl Hardinxveld de spanning terugbracht in 3D door winst op De Alblas. Rayvano van de Merwe scoorde vier keer in de derby bij GSC/ODS (1-5). Met dit complete overzicht weet u alles over het amateurvoetbal van dit weekeinde.
  Vuren, Herwijnen, Spijk, Asperen, Heukelum
 4. Revanche voor Houten, problemen FC De Bilt, CDW verrast: dit is het overzicht van het amateurvoetbal
  PREMIUM
  VOETBAL TOTAAL

  Revanche voor Houten, problemen FC De Bilt, CDW verrast: dit is het overzicht van het amateur­voet­bal

  Dankzij een slechte eerste helft verloor vierdedivisionist DHSC bij csv Apeldoorn. De Utrechters moeten nog aan de bak om de nacompetitie te bereiken. Ook voor eersteklasser FC De Bilt stapelen de problemen zich op na de late nederlaag bij Argon. Tweedeklasser CDW en derdeklasser Houten revancheerden zich. Wat gebeurde er nog meer op de velden? Met dit overzicht ben je helemaal bij.
  Culemborg
 1. DESTO-coach voelt zich ‘genaaid’, periodetitel voor De Merino’s: dit is het overzicht van het amateurvoetbal
  PREMIUM
  VOETBAL TOTAAL

  DESTO-coach voelt zich ‘genaaid’, periodeti­tel voor De Merino’s: dit is het overzicht van het amateur­voet­bal

  Door de sneeuw gingen niet alle wedstrijden in het amateurvoetbal door, maar er gebeurde genoeg. DESTO-coach Raymond Graanoogst voelde zich op bezoek bij CSW ‘genaaid’, Zeist liep tegen een enorme zeperd aan en De Merino’s veroverde de periodetitel. Wat gebeurde er nog meer op de amateurvelden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.
  Culemborg
 2. ‘Flikkertje’ kost EDO-speler rood, FC De Bilt zakt weg, monsterscore DOSC: dit is het overzicht van het amateurvoetbal
  PREMIUM
  VOETBAL TOTAAL

  ‘Flikkertje’ kost EDO-spe­ler rood, FC De Bilt zakt weg, monstersco­re DOSC: dit is het overzicht van het amateur­voet­bal

  In de tweede klasse pakte EDO drie belangrijke punten bij DESTO, maar de Utrechters raakten een belangrijke speler kwijt met een rode kaart. Eersteklasser FC De Bilt verloor van hekkensluiter Monnickendam en staat na een slechte reeks plotseling op een nacompetitieplaats. Derdeklasser DOSC lijkt na de monsterzege de weg naar boven te hebben ingezet. Wat gebeurde er nog meer op de amateurvelden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.
  Culemborg
 1. VVIJ is de weg kwijt, zorgen EDO nemen toe, pech voor DOSC: dit is het overzicht van het amateurvoetbal
  PREMIUM
  VOETBAL TOTAAL

  VVIJ is de weg kwijt, zorgen EDO nemen toe, pech voor DOSC: dit is het overzicht van het amateur­voet­bal

  In de tweede klasse was Maarssen na een half uur al klaar tegen een onmachtig DESTO. Poulegenoot EDO ging hard onderuit bij Waterwijk en heeft de punten hard nodig om uit degradatiezorgen te blijven. VVIJ lijkt door de 0-2 nederlaag tegen Nieuw Utrecht de weg kwijt, terwijl de Utrechters inmiddels knap tweede staan in de derde klasse. Wat gebeurde er nog meer op de amateurvelden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.
  Culemborg