1. Houten zet grote stap, Elinkwijk loopt rood aan, DOSC stunt bijna: dit is het overzicht van het amateurvoetbal
  PREMIUM
  VOETBAL TOTAAL

  Houten zet grote stap, Elinkwijk loopt rood aan, DOSC stunt bijna: dit is het overzicht van het amateur­voet­bal

  Voor eersteklasser FC De Bilt is het alarmfase 1 na een nieuwe nederlaag, nu tegen ZOB. Houten zette in de derde klasse juist een grote stap richting het kampioenschap, waar poulegenoot Elinkwijk tegen VVIJ twee rode kaarten incasseerde. DOSC was net niet in staat voor een stunt te zorgen tegen koploper FC Hilversum. Wat gebeurde er nog meer op de velden? Met dit overzicht ben je helemaal bij.
  Veenendaal
 1. DESTO-coach voelt zich ‘genaaid’, periodetitel voor De Merino’s: dit is het overzicht van het amateurvoetbal
  PREMIUM
  VOETBAL TOTAAL

  DESTO-coach voelt zich ‘genaaid’, periodeti­tel voor De Merino’s: dit is het overzicht van het amateur­voet­bal

  Door de sneeuw gingen niet alle wedstrijden in het amateurvoetbal door, maar er gebeurde genoeg. DESTO-coach Raymond Graanoogst voelde zich op bezoek bij CSW ‘genaaid’, Zeist liep tegen een enorme zeperd aan en De Merino’s veroverde de periodetitel. Wat gebeurde er nog meer op de amateurvelden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.
  Veenendaal
 2. ‘Flikkertje’ kost EDO-speler rood, FC De Bilt zakt weg, monsterscore DOSC: dit is het overzicht van het amateurvoetbal
  PREMIUM
  VOETBAL TOTAAL

  ‘Flikkertje’ kost EDO-spe­ler rood, FC De Bilt zakt weg, monstersco­re DOSC: dit is het overzicht van het amateur­voet­bal

  In de tweede klasse pakte EDO drie belangrijke punten bij DESTO, maar de Utrechters raakten een belangrijke speler kwijt met een rode kaart. Eersteklasser FC De Bilt verloor van hekkensluiter Monnickendam en staat na een slechte reeks plotseling op een nacompetitieplaats. Derdeklasser DOSC lijkt na de monsterzege de weg naar boven te hebben ingezet. Wat gebeurde er nog meer op de amateurvelden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.
  Veenendaal
 1. Bij Roda’46 moeten de ‘stupiditeiten uit ons spel’, hattrick Tom de Greef en geprikkeld APWC slaat toe. Dit is het overzicht van het amateurvoetbal
  PREMIUM

  Bij Roda’46 moeten de ‘stupidi­tei­ten uit ons spel’, hattrick Tom de Greef en geprikkeld APWC slaat toe. Dit is het overzicht van het amateur­voet­bal

  Het lijkt erop dat Roda’46 niet snel leert van haar fouten. Opnieuw gaf de Leusdense zaterdageersteklasser een 2-0 voorsprong uit handen: 2-2. Zaterdagvierdeklasser APWC was tot op het bot geprikkeld na een artikel in deze krant. Het rommelt namelijk bij de Amersfoortse club. Het antwoord van APWC: een 6-1 zege op stadgenoot HVC.
  Renswoude
 2. VVIJ is de weg kwijt, zorgen EDO nemen toe, pech voor DOSC: dit is het overzicht van het amateurvoetbal
  PREMIUM
  VOETBAL TOTAAL

  VVIJ is de weg kwijt, zorgen EDO nemen toe, pech voor DOSC: dit is het overzicht van het amateur­voet­bal

  In de tweede klasse was Maarssen na een half uur al klaar tegen een onmachtig DESTO. Poulegenoot EDO ging hard onderuit bij Waterwijk en heeft de punten hard nodig om uit degradatiezorgen te blijven. VVIJ lijkt door de 0-2 nederlaag tegen Nieuw Utrecht de weg kwijt, terwijl de Utrechters inmiddels knap tweede staan in de derde klasse. Wat gebeurde er nog meer op de amateurvelden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.
  Utrechtse Heuvelrug
 1. DHSC loopt in, JSV angstgegner Elinkwijk, Houten haalt uit: dit is het overzicht van amateurvoetbal
  PREMIUM
  VOETBAL TOTAAL

  DHSC loopt in, JSV angstge­gner Elinkwijk, Houten haalt uit: dit is het overzicht van amateur­voet­bal

  Dankzij een 4-0 zege op HZVV en de nederlaag van Eemdijk verkleinde DHSC de achterstand op de koploper tot zes punten. Houten deed in de derde klasse uitstekende zaken met een spetterende winst op Brederodes. JSV Nieuwegein toonde zich in Utrecht opnieuw een angstgegener van Elinkwijk dat wegzakte naar de vijfde plaats. Wat gebeurde er nog meer op de amateurvelden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.