Bernhard ten Brinke gaat zondag van start in Dakar 2020.
Volledig scherm
PREMIUM
Bernhard ten Brinke gaat zondag van start in Dakar 2020. © Eigen foto

Bernhard ten Brinke wil nu toeslaan in Dakar

DAKAR 2020ZEDDAM - In Dakar aast rallyrijder Bernhard ten Brinke uit Zeddam op het podium. Als fabrieksrijder van Toyota wil hij Saudi- Arabië veroveren, een uitdaging van 7856 kilometer

De voorbereiding voor de monsterrally van 2020, die zondag in het Saudische Jeddah van start gaat, begon voor Bernhard ten Brinke (42) uit Zeddam al kort na de Dakar-rally van 2019.

 ,,Toen kwam Tom Colsoul als navigator weer bij het team. Met hem heb ik mijn beste Dakar-resultaat ooit geboekt”, stelt Ten Brinke. ,,We reden dit jaar onder meer de rally’s van Abu Dhabi, Dubai en Kazachstan met wisselende resultaten; van winst tot uitvalbeurten. We hebben de auto steeds getest en ook zeker op enkele punten verbeterd. Alles wat we reden, stond in het telen van de voorbereiding op Dakar 2020.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport