Volledig scherm
Koen Hermans (rechts) en Nicolas Musset op het circuit in Rhenen. © Herman Stöver

Hermans kan ONK-titel Bax niet voorkomen

RHENEN - Zijspanmotorcrosser Koen Hermans uit Hengelo is er zaterdag niet in geslaagd de zijspancrosstitel in het Open Nederlands Kampioenschap (ONK) te veroveren. De Hengeloër werd met bakkenist Nicolas Musset tweede achter Etienne Bax die beide manches in Rhenen won.

Hermans startte de dag op het schitterend gelegen circuit Kwintelooyen in Rhenen met in de tussenstand een punt achterstand op Bax. 

In de eerste manche reed Hermans van een vierde plaats naar een tweede positie, in de tweede reeks pakte hij kopstart en capituleerde hij pas in de eindfase voor Bax. Twee tweede plaatsen en dus ook een tweede plaats in de daguitslag en het ONK-kampioenschap vielen hem ten deel. ,,Hier moet ik tevreden mee zijn", berustte de jonge Achterhoeker in zijn lot. ,,Ik heb het geprobeerd, ben vandaag op waarde geklopt."

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport