Volledig scherm
Robin Haase (links) en Wesley Koolhof. © AFP

Koolhof en Haase al klaar in Cincinnati

TENNISWesley Koolhof is al in de eerste ronde in Cincinnati uitgeschakeld. De tennisser uit Duiven verloor met Robin Haase tijdens de masters in de Verenigde Staten van de Rus Daniil Medvedev en de Braziliaan Marcelo Demoliner: 5-7. 6-1, 6-10.

Koolhof en Haase, die vorige week bij de masters in Montreal de finale nog haalden en daardoor een sprong maakten naar respectievelijk plek 16 en 31 op de mondiale dubbelranglijst, moesten in de eerste set liefst drie breaks slikken. Het duo kon er slechts twee tegenover stellen.

Dat leek het sein voor de Nederlanders om wakker te worden. Twee breaks in de tweede set konden door Medvedev en Demoliner niet een keer beantwoord worden. Maar in de supertiebreak ging het snel mis voor Koolhof en Haase, die nog van 9-3 terugkwamen tot 9-6. Maar daarmee was de koek op.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport