Volledig scherm
Orion verloor zaterdag met 0-3 van Dynamo. Foto Jan van den Brink © Jan Ruland van den Brink

Orion lijdt gevoelige nederlaag tegen Dynamo

DOETINCHEM - Orion heeft in de aanloop naar de kampioensgroep in de eredivisie volleybal een bittere pil geslikt, zaterdagavond verloren de Doetinchemmers met 0-3 (20-25, 22-25 en 23-25) van Dynamo.

Het door Martijn van Goeverden getrainde Achterhoek Orion was de eerste deel van de sets steeds bij de les, al moest er erg hard gewerkt worden om de punten binnen te sprokkelen. Eenmaal in de beslissende fase van de sets waren de Apeldoorners, onder leiding van voormalig Orion-coach Redbad Strikwerda, gehaaider en vooral meedogenlozer.

Door de nederlaag beëindigde Orion de reguliere competitie als derde. Het betekent dat de ploeg van Van Goeverden de kampioensgroep start met een uitduel bij Dynamo op 24 februari en dat het daarna thuis tegen landskampioen Lycurgus speelt.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport