Volga is gepromoveerd naar de tweede divisie.
Volledig scherm
Volga is gepromoveerd naar de tweede divisie. © Jan Ruland van den Brink

Promotie voor volleybalteams van Halley, Volga en Livo

DOETINCHEM - De volleybalsters van Halley uit Wehl spelen volgend seizoen in de eerste divisie. 

Omdat de competitie vanwege het coronavirus niet is afgemaakt, heeft de volleybalbond Nevobo een nieuwe promotieregeling toegepast.  Volgend seizoen komt er een extra topdivisiepoule bij zowel de vrouwen als de mannen. De nummers 1 en 2 in de eindrangschikking (gemiddeld aantal punten) promoveren daardoor. Halley sdtond derde, maar had hetzelfde aantal duels en punten als nummer twee.

De volleyballers van Volga uit Gaanderen komen uit in de tweede divisie. Door de komst van een extra klasse blijft de volleyballers van Bovo uit Aalten degradatie bespaard. De Aaltenaren komen nu ook volgend seizoen uit in de eerste divisie. 

Livo


De mannen van Livo uit Duiven volleyballen volgend seizoen in de derde divisie. De Duivenaren werden aangemerkt als kampioen door de bond.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport