De routekaart voor zondag.
Volledig scherm
PREMIUM
De routekaart voor zondag. © DG

Ronde van de Achterhoek krijgt in 2019 Terborg als finishplaats

GENDRINGEN - Wielerronde door de hele Achterhoek krijgt volgend jaar Terborg als finishplaats. Organisatie wil rouleren om zo meer sponsors te werven.

4 reacties

 • christiaan

  3 jaar geleden
  Schandalig zoals de heer van Balveren de historie van de Ronde van Gendringen loopt te verkwanselen, notabene als voorzitter van een bestuur met een rijke en lange traditie! Zwalkend bstuursbeleid van de afgelopen jaren, economische omstandigheden die het organiseren van een koers inderdaad erg moeilijk hebben gemaakt ten spijt....wat er nu dreigt te geburen is ongehoord.Sommige mensen hebben maar 1 (lokaal) eigen belang.
 • JohanNes

  3 jaar geleden
  De gemeenten meer bij de ronde betrekken? Later zegt Van Balveren dat de gemeenten niet meer zo scheutig zijn met subsidies. Rouleren met start en finishlocaties gaan het niet maken. Wat voegt een koers toe aan het 600 jarig bestaan van een Achterhoeks dorp? Zitten de gemeenten wel op je te wachten? Je marketingplan moet kloppen Van Balveren. Wat wil je nu bereiken met je koersje? Wat is je doelstelling. Enkel jaarlijks een koersje organiseren daar loopt de bakker en de slager op de hoek niet meer warm voor. Je inzet wordt gewaardeerd, maar welkom in de jaren 70 ;-)
 • Kees

  3 jaar geleden
  Weer hinder in de omgeving. De wegen zijn geen speelplaats.
 • KNijmegenaar

  3 jaar geleden
  Als je echt een grote sprong voorwaarts wil maken, ook met het aantrekken en binden van sponsoren helpt het zeer zeker als je bijv. TV registratie hebt. Eurosport besteed bijvoorbeeld ook al aandacht aan de topcompetitie. En overweeg pro-continental teams aan de start te laten verschijnen. Een team als Roompot-Nederlandse Loterij zou niet misstaan in het deelnemersveld en voor nog meer spektakel kunnen zorgen.
 1. Pakketbezorger smijt dozen op straat: ‘Als je niet wil dat ik ermee gooi, moet je niks bestellen’
  2

  Pakketbe­zor­ger smijt dozen op straat: ‘Als je niet wil dat ik ermee gooi, moet je niks bestellen’

  Scherven brengen geluk? Vast. Maar als je nét een nieuwe serviesset hebt besteld, stemt de werkwijze van deze postbezorger je ongetwijfeld minder vrolijk. Op een filmpje is te zien hoe de bode pakketjes uit de bus smijt én ze minutenlang op straat laat liggen. Op sociale media wordt gepikeerd gereageerd. De bezorger lijkt er wat laconieker mee om te gaan: ,,Als je niet wil dat ik ermee gooi, moet je niks bestellen.’’
 1. Traumahelikopter landt voor ongeluk met fietsster bij Drempt
  Play

  Traumaheli­kop­ter landt voor ongeluk met fietsster bij Drempt

 2. TERUGKIJKEN | Dit was het landbouwdebat
  Play

  TERUGKIJ­KEN | Dit was het landbouwde­bat