Volledig scherm
Hercules-speler Jurgen Pastoors juicht na een gewonnen punt. © Jan Ruland van den Brink

Tafeltennissers Hercules blijven toch in eredivisie

TERBORG - Ondanks de degradatie spelen de tafeltennissers van het Terborgse Hercules ook volgend seizoen weer in de eredivisie.

De tafeltennisbond meldde onlangs al dat er een plaats vrij zou komen na het terugtrekken uit de eredivisie van DTK'70 uit Klazienaveen. Hercules bleek de hoogste gemiddelde rating te hebben van alle mogelijke kandidaten voor de vrijgekomen plek.

Trinko Keen

Voorzitter-speler Herm Aalders: ,,De rating bleek bij ons gemiddeld het hoogst te zijn. Mede debet daaraan is uiteraard meervoudig Nederlands kampioen Trinko Keen, die zich het afgelopen seizoen alleen beperkte tot Europa Cup-wedstrijden en daarin ongeslagen bleef.  Trinko heeft aangegeven het komend seizoen ook beschikbaar te zijn voor de eredivisie, dus wat dat betreft is de weging op basis van rating terecht‘’, aldus Aalders. ,,De gemiddelde rating steeg nog wat verder door de komst van Jamshid Sedigh, die de overstap maakt van eredivisionist Salamanders.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Regiosport