Volleybalvereniging Orion zit zonder bestuur

DOETINCHEM - Het bestuur van volleybalvereniging Orion in Doetinchem is opgestapt. Het drietal Estrella Hermans (Algemene en Commerciële zaken), Lobke Snippe (Financiële Zaken) en Martine Merkx-Willemsen (Vrijwilligerszaken en communicatie) maakt de weg vrij voor een nieuw bestuur. 

Tot die tijd zit Orion zonder bestuur.

De nieuwe organisatiestructuur kent een grotere mate van participatie van ouders van jeugdspelers en van seniorenleden. Bij die structuur horen volgens de opgestapte bestuursleden nieuwe mensen in het hoofdbestuur.

Het eredivisieteam van Orion valt overigens niet onder de vereniging, daarvoor is jaren geleden een stichting in het leven geroepen.

Volledig scherm
Volleybal stock pzc © ANP
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Nieuwe triatlon in en door Arnhem en de Betuwe: Gelreman
    PREMIUM

    Nieuwe triatlon in en door Arnhem en de Betuwe: Gelreman

    Wat doe je wanneer je als eerste vrouw de drie grote Nederlandse triatlons in één jaar wil doen en één van die drie trekt ineens de stekker eruit? Dan organiseer je die toch zelf, dacht de Arnhemse triatlete Willeke van der Zand. Ze ging samen met haar partner Gert-Jan ten Pierick aan de slag en met resultaat, want op 24 augustus 2019 vindt de eerste 'Gelreman' plaats in en door Arnhem en door de Betuwe. De inschrijving is al open.

Regiosport