Duizenden klanten De Vakantiediscounter kunnen fluiten naar hun geld: 'Echt schandalig’

VIDEODe Vakantiediscounter heeft zich de woede op de hals gehaald van enkele duizenden reizigers. Het reisplatform blijft reizen naar de Canarische Eilanden en de Balearen uitvoeren, ondanks het advies van Buitenlandse Zaken om alleen te gaan als de reis noodzakelijk is. Wie wil annuleren, is zijn geld kwijt. Omboeken zit er niet in. 

3 reacties

 • Ceciel Buijser

  1 jaar geleden
  Al die hysterie van Nederlanders die perse naar het bloedverziekend hete zuiden willen 'want ik heb het zo nooohoodig'. Dat gejank. Verschrikkelijk. Ga gewoon lekker in eigen land, dagtochtjes maken desnoods, genoeg te doen, prima weer om wat te ondernemen en je helpt onze eigen economie een handje.
 • Anton Jansen

  1 jaar geleden
  Lijkt me toch een gevalletje eigen schuld. Je wil zo nodig op vakantie terwijl het Coronavirusje nog rond gaat. Dan moet je nu niet zeuren. Je had ook in juni, bij het boeken, even wat beter kunnen nadenken.
 • Jessica Berends

  1 jaar geleden
  En waarom zou afreizen een probleem zijn? Nederlanders houden zich in eigen land al niet aan de regels met enorme besmettingsaantallen tot gevolg, en mensen die wel voorzichtig zijn worden met de nek aangekeken of zelfs uitgescholden. En dan zou het voor die lui wel een probleem zijn om naar een ander rood gebied te gaan? Hypocriet. Ga je lekker laten besmetten bij de paella in plaats van de rookworst.