Sneeuwliefhebbers boeken al massaal skivakanties: ‘Veel leuker dan zomervakantie’

Robbert Jan Meerman (43) is een van de vele wintersporters die staan te popelen om deze winter op skivakantie te gaan. Na de zware klappen door de coronacrisis voor de sector in het afgelopen seizoen, kan nu weer volop worden geskied of gesnowboard. Dat de sneeuwliefhebbers zich aan coronamaatregelen moeten houden, houdt ze zeker niet tegen.

3 reacties

 • Max Höppener

  12 maanden geleden
  Klagen dat het te duur wordt… typisch struisvogeltaktiek! Waarom risico nemen dat niet nodig is; blijf gewoon thuis. Dat schelt niet alleen ziektekosten, doch ook een aanslag op je huishoudbudget. Investeer dat wat je overhoudt in eigen land en je bent iets socialer. Ikke, ikke, ikke, dat is wat momenteel gaande is; en dan ook nog klagen dat het te duur is….
 • janv meulen

  1 jaar geleden
  Als de ski"ers weg blijven wordt het vanzelf goedkoper !!!
 • Manfred Borman

  1 jaar geleden
  Wij gaan ook weer (solden) maar zal waarschijnlijk laatste keer zijn, het wordt gewoon onbetaalbaar. Vergeleken met vorige keer, hotel+ €300.00 en lift+ pp €100.00 duurder. Is met ons tweeën €500.00 meer. Hebben uitgerekend met brandstof, eten en drinken op de piste, liftpas €315.00, we €3000.00 kwijt zijn. Dat is 428.00 per dag, heel veel geld. Vrienden en kennissen gaan niet meer. Wie kan dit nog blijven betallen?