Sneeuwliefhebbers boeken al massaal skivakanties: ‘Veel leuker dan zomervakantie’

Robbert Jan Meerman (43) is een van de vele wintersporters die staan te popelen om deze winter op skivakantie te gaan. Na de zware klappen door de coronacrisis voor de sector in het afgelopen seizoen, kan nu weer volop worden geskied of gesnowboard. Dat de sneeuwliefhebbers zich aan coronamaatregelen moeten houden, houdt ze zeker niet tegen.

2 reacties

 • janv meulen

  4 weken geleden
  Als de ski"ers weg blijven wordt het vanzelf goedkoper !!!
 • Manfred Borman

  4 weken geleden
  Wij gaan ook weer (solden) maar zal waarschijnlijk laatste keer zijn, het wordt gewoon onbetaalbaar. Vergeleken met vorige keer, hotel+ €300.00 en lift+ pp €100.00 duurder. Is met ons tweeën €500.00 meer. Hebben uitgerekend met brandstof, eten en drinken op de piste, liftpas €315.00, we €3000.00 kwijt zijn. Dat is 428.00 per dag, heel veel geld. Vrienden en kennissen gaan niet meer. Wie kan dit nog blijven betallen?
 1. Zo vier je mega luxe vakantie in Rotterdam (als je in één dag een maandsalaris kan uitgeven)
  PREMIUM

  Zo vier je mega luxe vakantie in Rotterdam (als je in één dag een maandsala­ris kan uitgeven)

  Een dagje vakantie in eigen stad, maar dan overgoten met het toppunt van luxe. Niet hoeven letten op het budget, waarop normaal altijd beknibbeld moet worden, maar voor eenmaal als een ‘big spender’ Rotterdam ervaren. Hoe zou dat er uit zien? We namen achter de computer de proef op de som en gaven in een dag een maandsalaris uit. ,,U kunt de limousine eventueel ook laten wachten.”