Veel mensen boeken vakantie nu scholen week eerder dichtgaan

videoNu de scholen een week eerder dichtgaan, boeken ouders met jonge kinderen gauw nog een vakantie voor volgende week, blijkt uit een rondgang langs verschillende aanbieders.

14 reacties

 • petra damme

  1 jaar geleden
  tja, en de ouders maar klagen over opvang. en dit kan wel?? dan moeten ze niet klagen dat de school nog langer dicht blijf, omdat de besmetting te hoog is . o ja dat is de generatie 30+ die klagen er wat van af
 • Lian Elsenaar

  1 jaar geleden
  Jammer dat mensen er zo’n punt van maken met die paar extra vrije dagen. Beetje inventief zijn, buren vragen of ouders van schoolvriendjes, en dan met elkaar een dag ruilen. Vroeger deden we dat ook, toen was er nog geen BSO, wel was ik overblijf-moeder. Gezellige kerstdagen gewenst 🎄
 • Marie-Louise Walter

  1 jaar geleden
  Heerlijk, help het virus maar zich verder te verspreiden. Wat mij betreft zijn al deze luxe problemen/paradepaardjes potentiële “moordenaars”. Uiteindelijk ben je ook niet met vaccin beschermd en nog steeds besmettelijk. Persoonlijk vind ik: as. regering kijk naar Duitsland en België en laat de winkel-/horeca klok los. Als je met 30 mensen bij een crematie mag zijn hoe verklaar je dan slechts vier (exclusief gezinsleden??) thuis?? Denk toch eens na in Den Haag. blijven dan meer mensen thuis?
 • Jan Nuvens

  1 jaar geleden
  Tja, zo werkt de Nederlandse bevolking zichzelf weer hard richting een complete lock-down. Waar we dan weer gezellig met zijn allen het dan nieuwe kabinet de schuld van gaan geven. Ik had al geen al te hoge pet op van mijn gemiddelde landgenoot, maar helaas wordt dit wederom bevestigd. Nogmaals, Den Haag verspreidt geen virussen, dat doen wij met zijn allen.
 • Mark Hennekij

  1 jaar geleden
  Lopen ouders te zeiken omdat ze de kinderen niet thuis kunnen hebben, maar wel een vakantie boeken.