Volledig scherm
Marij Barends van Voedselbank Neder-Veluwe e.o. vulde tijdens een minuut gratis winkelen haar boodschappenkar met spullen ter waarde van bijna 215 euro. © Gert Budding

215 euro aan boodschappen voor Voedselbank tijdens 1 minuut gratis winkelen

RENKUM - Marij Barends van Voedselbank Neder-Veluwe e.o. heeft vrijdagmiddag voor net geen 215 euro aan boodschappen voor de voedselbank binnengesleept tijdens een minuut gratis winkelen bij supermarkt Plus in Renkum. De uiteindelijke waarde van de inhoud van haar karretje bedroeg om precies te zijn 214,75 euro.

De minuut gratis winkelen was een van de prijzen tijdens de loterij van de Renkumse carnavalsvereniging De Dolle Instuivers. De minuut gratis winkelen werd gewonnen door  Monique van der Meijde uit Renkum, maar zij besloot de prijs over te dragen aan de Voedselbank Neder-Veluwe e.o. 

,,Ik heb de boodschappen niet direct nodig, de voedselbank is daarom een uitstekend doel”, aldus Van der Meijde, die bij loterijen zelf overigens maar zelden gelukkig is: ,,Ik koop altijd veel loten, maar win nooit iets.” De Raad van Elf van De Dolle Instuivers, waarvan Van der Meijde lid is, hield onder aanvoering van prins Helmut d’n Eerste deskundig toezicht. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.