Patricia Knijnenburg op Facebook van Madame in augustus vorig jaar, toen Nederland weer het terras op kon na de lockdown in het voorjaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Patricia Knijnenburg op Facebook van Madame in augustus vorig jaar, toen Nederland weer het terras op kon na de lockdown in het voorjaar. © Facebook Madame Oosterbeek

Coronacrisis fataal voor Madame Oosterbeek: ‘We hebben gevochten als leeuwinnen’

ARNHEM - De coronacrisis is horecazaak Madame Oosterbeek fataal geworden. Eigenaresse Patricia Knijnenburg nam afgelopen weekend met bloedend hart afscheid van haar klanten via Facebook en een laatste dag met marktkraam voor de deur.

2 reacties

 • Ruben Driessen

  1 maand geleden
  Triest. Hoe zorgt de gemeente Arnhem er voor dat het risico op witwassen wordt verkleind straks? Veel zaken komen straks in verkeerde handen. Wellicht kan de Bibob-toets worden toegepast bij iedere voorgenomen horeca-overname?
 • Ton Ton

  1 maand geleden
  Zo ongelooflijk triest. De meeste grote jongens overleven wel; sterker nog, die slaan hun slag. De komende maanden komen er veel zaken ter overname, waarbij dat een kopersmarkt zal zijn, ipv een verkopersmarkt.
 1. Onbegrip over dichtblijven muziekscholen; ‘Niemand kan mij uitleggen waarom. Zelfs Mark Rutte niet’

  Onbegrip over dichtblij­ven muziekscho­len; ‘Niemand kan mij uitleggen waarom. Zelfs Mark Rutte niet’

  ELST/ OOSTERBEEK/ BEEJK-UBBERGEN - Eigenaar Henk Hesseling van Muziekschool All Music in Elst beweegt hemel en aarde om zijn leerlingen weer fysiek een-op-eenmuziekles te kunnen geven. Op advies van een medewerker van de Rijksoverheid heeft hij minister-president Mark Rutte een bericht gestuurd met de vraag waarom de muziekscholen voor alle individuele lessen de deuren gesloten moeten houden.
 1. Reeën steken de weg over en overleven het niet
  Play

  Reeën steken de weg over en overleven het niet

 2. Door het oog van de naald: fietser overleeft botsing met trein
  Play

  Door het oog van de naald: fietser overleeft botsing met trein

Arnhem e.o.