Fedor Cuppen
Volledig scherm
PREMIUM
Fedor Cuppen © Rolf Hensel

D66 keert terug in Renkumse coalitie: ‘Ik snap dat het lastig uit te leggen is’

OOSTERBEEK - Een half jaar nadat D66 zélf opstapte, keert de partij terug in de Renkumse coalitie met VVD, PvdA en GroenLinks. D66 levert ook een nieuwe, parttime wethouder als opvolger voor vertrokken partijgenoot Jasper Verstand. 

7 reacties

 • Ook

  1 maand geleden
  Ik zie hier een beetje hetzelfde als binnen de SP; er wordt met mensen in zee gegaan terwijl niet vooraf vaststaat dat die mensen a) voldoende geschoold zijn, en b) voldoende binnen de partij passen en dan komen zulke voorvallen gewoonweg vaker voor. Ik persoonlijk denk niet dat D66 in Renkum een voldoende goed verhaal heeft maar de hele situatie van en in Renkum maakt wel dat er een breder college dient te komen en daarvoor is D66 noodzakelijk. Of dat moet met een wethouder weet ik niet.
 • Marco

  1 maand geleden
  D66 Renkum moet zich schamen voor deze onbegrijpelijke actie. En dat terwijl Renkum in een ongekende financiële crisis verkeert. Als ze de kosten van dit soort poppenkast-acties nu eens zelf zouden moeten ophoesten zou dat ongetwijfeld tot minder verspilling van gemeenschapsgeld leiden. Wat mij betreft is de hele fractie ongeschikt en dienen ze hun verantwoordelijkheid te nemen.
 • Jan den Tien

  1 maand geleden
  D66 moet haar verstand gebruiken..
 • J. Leeuwestein

  1 maand geleden
  Het artikel geeft geen duidelijkheid of de uit eigener beweging opgestapte wethouder na een half jaar nog aan het wachtgeldinfuus hangt.
 • Heino

  1 maand geleden
  D66 is tegenwoordig de grootste politieke "draaikonten-partij" in gemeenten, provincies en zoals gisteren wederom bleek ook in ons parlement.
 1. Actievoerders weggestuurd bij Nijmeegs stadhuis na korte bezetting
  Play

  Actievoer­ders wegge­stuurd bij Nijmeegs stadhuis na korte bezetting

 2. Twee klanten op 19.000 m2: Loods 5 in Duiven is weer open
  Play

  Twee klanten op 19.000 m2: Loods 5 in Duiven is weer open

Arnhem e.o.