Onderdeel De Hes van bedrijventerrein Arnhems Buiten.
Volledig scherm
PREMIUM
Onderdeel De Hes van bedrijventerrein Arnhems Buiten. © Google Streetview

De Hes op Arnhems Buiten wordt wijk voor Teslarijders en hedonisten

ARNHEM/ OOSTERBEEK - Bedrijventerrein Arnhems Buiten in Arnhem en Oosterbeek wordt woonwijk De Hes. Een wijk voor Jan en alleman wordt het niet, investeerder Amvest heeft het oog laten vallen op hoger opgeleide doelgroepen. 

16 reacties

 • ArnhemWijs

  2 jaar geleden
  Een hedonist is tegenwoordig in het algemeen taalgebruik iemand die zonder zich om anderen te bekommeren vooral zintuiglijk geniet. Hedonisten worden gekenschetst als hoogopgeleid, apolitiek en oppervlakkig. Al in de klassieke oudheid werd het verschijnsel als iets minderwaardigs beschouwd.Bron: Wikipedia
 • Grollie

  3 jaar geleden
  Hahaha, Maria!
 • Marco

  3 jaar geleden
  Wel eens van Noorwegen gehoord?
 • CMNSense

  3 jaar geleden
  nou, ik ben zwaar onder de indruk van de nieuwswaarde van dit artikel....  Zet er gewoon boven dat je een advertorial schrijft svp
 • Maria

  3 jaar geleden
  Een hedonist kan een dergelijk duur huis niet betalen, daar hedonisten voor direct genot gaan en dus niet veel sparen. Dit in tegenstelling to de epicurist die wel spaart, en dus wel bereid is direct geluk op te offeren om later er meer geluk uit te halen.
 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

Arnhem e.o.