Volledig scherm
PREMIUM
Chef-kok Tonny Berentsen aan het werk in de keuken van De Kromme Dissel. © ANP

Deze Michelinsterrenchef wil jouw amuse

HEELSUM - Restaurant in Heelsum bestaat vijftig jaar. Daarom kunnen amateurkoks hun kunsten vertonen voor de sterrenchef.

Kun jij sterrenchef Tonny Berentsen overtroeven met het maken van amuses? Dan moet je meedoen aan de amusewedstrijd die restaurant De Kromme Dissel in Heelsum houdt ter gelegenheid van zijn 50ste verjaardag.

Berentsen, afkomstig uit Loo bij Duiven, is al 27 jaar de chef-kok in het restaurant. Het is gevestigd in een boerderij vlak bij Hotel Klein Zwitserland en heeft in culinaire kringen een zekere reputatie: van de vijftig jaar dat het nu is geopend, heeft het restaurant al 47 jaar een Michelin-ster. Op zoek naar een fuifnummer op niveau kwam de maître op het idee chefs en hobbykoks uit te dagen een amuse te maken van sterrenniveau: de winnende wordt vanaf 1 oktober geserveerd in het restaurant.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.