‘Die spermadokter in Oosterbeek beunde er gewoon een beetje bij’

podcast + VIDEOEen gepensioneerde huisarts uit Oosterbeek runde in de jaren 70 en 80 een particuliere vruchtbaarheidskliniek. Het mocht, regels waren er nog amper. Veertig jaar later zijn de donorkinderen op zoek naar hun vader en zet een gynaecoloog vraagtekens bij de gang van zaken. 

2 reacties

 • Titus

  2 jaar geleden
  Destijds was het  wenselijk geweest als er gelijk regels over waren gesteld, zoals met zoveel zaken die speelden!  De Nederlandse overheid heeft altijd al achter alles wat zich aandient in de maatschappij aan gelopen, nooit aan  preventieve wetgeving gewerkt!  Wel decennialang ethische en hypocriete debatten ! Nu is er een menigte die er niet over kón beslissen!  Wie opgroeit en ouder wordt, gaat op zoek naar de  biologische ouder( s )! Zo logisch, dat ieder dat kon zien aankomen! Dan heb je  deze uitkomst en optelsom, men is geschokt, nu!
 • KermitArnhem

  2 jaar geleden
  Als je een beetje afstand neemt van het onderwerp en je bekijkt het handelen van sommige personen goed dan onstaat eeen niet zo best beeld. Onder het mom van "mensen helpen" gebeurde er van alles dat behoorlijk duister, kwaadaardig en mensen beschadigend is. Zoals een donor van 150 kinderen. Al die mensen wordt gewoon keihard onthouden wie hun vader is terwijl deze wel bekent is. Het zal je maar verteld worden en daar moet je dan je hele leven mee verder. Gewoon kwaadaardig.
 1. Bewoners Kievitsdel vrezen voor veiligheid fietsers als zwaar vrachtverkeer door de straten in hun wijk blijft rijden
  PREMIUM
  4

  Bewoners Kievitsdel vrezen voor veiligheid fietsers als zwaar vrachtver­keer door de straten in hun wijk blijft rijden

  DOORWERTH - Haal zwaar vracht- en landbouwverkeer uit onze wijk. Die oproep doen bewoners van de wijk Kievitsdel in Doorwerth. Ze vrezen voor de veiligheid van fietsers en wandelaars als zwaar vracht- en landbouwverkeer van en naar de bedrijven in de uiterwaarden door de smalle straten in hun wijk blijven rijden. Ze pleiten daarom voor een extra op- en afrit van de provinciale weg N225.
 2. Arnhem moet schipperen met een zomer vol overlast: ‘Dat mensen niet kunnen slapen, is onacceptabel’
  PREMIUM
  6

  Arnhem moet schipperen met een zomer vol overlast: ‘Dat mensen niet kunnen slapen, is onaccepta­bel’

  Om te voorkomen dat Arnhem een zomer vol overlast te wachten staat, kondigt burgemeester Ahmed Marcouch maatregelen aan. Op diverse plekken in de stad was het in de afgelopen tijd al raak. Uitgelaten jongeren namen bezit van Sonsbeekpark, strandjes en kades rondom de Rijn, vaak tot diep in de nacht. ,,Dat mensen niet meer kunnen slapen rond Sonsbeek vind ik onacceptabel’ zegt Marcouch. Vier brandhaarden op een rij.

Arnhem e.o.