‘Die spermadokter in Oosterbeek beunde er gewoon een beetje bij’

podcast + VIDEOEen gepensioneerde huisarts uit Oosterbeek runde in de jaren 70 en 80 een particuliere vruchtbaarheidskliniek. Het mocht, regels waren er nog amper. Veertig jaar later zijn de donorkinderen op zoek naar hun vader en zet een gynaecoloog vraagtekens bij de gang van zaken. 

2 reacties

  • Titus

    2 jaar geleden
    Destijds was het  wenselijk geweest als er gelijk regels over waren gesteld, zoals met zoveel zaken die speelden!  De Nederlandse overheid heeft altijd al achter alles wat zich aandient in de maatschappij aan gelopen, nooit aan  preventieve wetgeving gewerkt!  Wel decennialang ethische en hypocriete debatten ! Nu is er een menigte die er niet over kón beslissen!  Wie opgroeit en ouder wordt, gaat op zoek naar de  biologische ouder( s )! Zo logisch, dat ieder dat kon zien aankomen! Dan heb je  deze uitkomst en optelsom, men is geschokt, nu!
  • KermitArnhem

    2 jaar geleden
    Als je een beetje afstand neemt van het onderwerp en je bekijkt het handelen van sommige personen goed dan onstaat eeen niet zo best beeld. Onder het mom van "mensen helpen" gebeurde er van alles dat behoorlijk duister, kwaadaardig en mensen beschadigend is. Zoals een donor van 150 kinderen. Al die mensen wordt gewoon keihard onthouden wie hun vader is terwijl deze wel bekent is. Het zal je maar verteld worden en daar moet je dan je hele leven mee verder. Gewoon kwaadaardig.

Arnhem e.o.