Medewerkers van de Dierenambulance Nederrijn voor de oude ambulance bij hun standplaats Heelsum.
Volledig scherm
Medewerkers van de Dierenambulance Nederrijn voor de oude ambulance bij hun standplaats Heelsum. © Tamara Reijers

Dierenambulance Nederrijn heeft 50.000 euro nodig voor nieuwe bus

HEELSUM/ RHENEN/ WAGENINGEN - De Dierenambulance Nederrijn heeft dringend een nieuwe bus nodig. De huidige bus is na vier jaren intensief gebruik en circa drie ton op de teller aan vervanging toe. De Stichting Dierenzorg Nederrijn zamelt de benodigde 50.000 euro in via donaties en acties.

5 reacties

 • roba28

  3 jaar geleden
  Misschien hondenbelasting gebruiken ??
 • Sandra

  3 jaar geleden
  Ronald, ja daar heb je een punt, als er teveel zijn van bepaalde dieren knallen ze ze af met goedkeuring van wie??? Ja, de gemeente dus ik zou het zeer op prijsstellen dat men wie hier over beslist diep in de tast en de dierenambulance/ bescherming en de vrijwilligers te betalen. Enne, alle duimpjes omlaag hierboven zijn geen dieren vrienden of een dier niet waard ander graag weerleggen.
 • Ronald

  3 jaar geleden
  De dieren zijn van de overheid.Dus zij zijn verantwoordelijkAls er dieren worden afgeschoten beslissen zij toch ook .
 • MB1

  3 jaar geleden
  De dierenambulance rijd voor drie gemeenten. Dus € 50,000 gedeeld door drie moet toch niet zo moeilijk zijn voor de gemeente. Verder zorgen deze jongens/meisjes voor alle dieren leed in de gemeente. Dit zou het minste moeten zijn wat ze zouden moeten doen.
 • Sandra

  3 jaar geleden
  Sowieso vind ik dat de gemeente bij de dierenambulance/bescherming een bijdrage moet leveren en niet alleen voor de burgers. de gemeente legt z.n. ook (terecht of onterecht) boetes op of hoort betrokken te zijn bij dierenleed zoals de dieren politie al doet bij evt dierenmishandeling. Zij zouden de veelal vrijwilligers die daar werken ook een deel geld moeten geven, dieren horen nu eenmaal gelukkig bij ons in de maatschappij alleen hebben zij geen stem.

Arnhem e.o.