Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Getty Images/iStockphoto

‘Dodenrit’ van Drs. P helpt niet echt bij het wegnemen van mijn wolfsangst. Ziet hij/zij mij als prooi?

Column Van StreekMet meer dan gemiddelde interesse volg ik verhalen die gaan over de terugkeer van de wolf in Nederland. Ik wandel en hol nogal eens in het bos en ook wel rond zonsondergang, als het wild zich laat zien.

6 reacties

 • Jules Vismale

  3 maanden geleden
  Ik ga liever niet in het donker door een bos heen fietsen daar ik veel banger ben om daar ten val te komen door stenen, takken of ander afval of eventueel kwaadaardige mensen daarginds tegen te komen! wie trouwens bang voor wolven is die is blijkbaar ook bang voor zijn stemde afstammeling, de hond! En er zijn al teveel honden in Nederland die zo slecht door mensen worden behandeld dat ze die mensen dan ook gaan bijten!
 • M. Wesselink

  3 maanden geleden
  Louter geschreeuw;-) Het gebruik van heel veel uitroeptekens is geen bewijs van je gelijk, wel van een lichte neiging tot hysterie. Het enige alleverslindende monster in de Nederlandse natuur is de mens, de plezierjager (!!!!!!!!, hopelijk komt mijn boodschap dan beter binnen, haha).
 • Gerrit Louter

  3 maanden geleden
  Inderdaad...! J.C Wijbrans....je verkondigd hier inderdaad een hoop onzin , want waarom zouden alle dieren in het wild , en alle boerderij dieren , achter hekken moeten leven , alleen omdat er wolven zijn die ze anders vermoorden...? dit is toch de omgekeerde wereld...? men moet hier eindelijk eens de feiten onder ogen zien , het gezonde verstand gebruiken , en niet langer in die wolven sprookjes blijven geloven..! dit alles verslindende wolven monster hoort niet thuis in onze natuur !
 • Ceciel Buijser

  3 maanden geleden
  Geen zorgen hoor, de meeste mensen zijn toch niet te pruimen ;-)
 • J.C. Wijbrans

  3 maanden geleden
  Wat een onzin. Heel Oost- Nederland in de gordijnen om de wolf. Maar te lamlendig om de subsidie aan te vragen voor wolfwerkende hekken en andere maatregelen. Het lijkt erop dat ze wachten tot er een misverstand ontstaat (denk aan wolfhond Pax) en vervolgens blij het geweer pakken om er eentje af te schieten. Wat een sneu volk.