Pamflet bij de Albert Heijn in Oosterbeek.
Volledig scherm
PREMIUM
Pamflet bij de Albert Heijn in Oosterbeek. © Gilles Frenken

Geen lekkers meer bij Albert Heijn in Oosterbeek voor Stibbe, de supermarktkat

OOSTERBEEK - Kattenbrokjes, stukje kaas, blikjes tonijn. De rode kat Stibbe wordt verwend bij Albert Heijn in Oosterbeek. Al zijn de medewerkers van de supermarkt daar niet blij mee, blijkt uit een pamflet (‘Gelieve de kat niet voeren’) dat er even heeft gehangen. Het eten dat op de grond achterblijft, trekt ongedierte aan. 

6 reacties

 • Fred Schuit

  1 maand geleden
  Uw kat is in mijn tuin in ieder geval niet welkom. Ronduit asociaal om je huisdier de straat op te schoppen.
 • Jan Nuvens

  1 maand geleden
  Hi Eelco, Pim is een van de kattenliefhebbers die blind zijn geworden voor de schade die hun lieveling veroorzaakt. de zandbakken die met kattenbakken worden verward zijn daar een voorbeeld van. En hoeveel vogelnestjes denk je dat in deze tijd van het jaar worden vermoord door deze lieverds. Denk dat er heel wat meer vogeltjes de dood vinden door katten dan de door Pim aangehaalde schapen door een hond. Hou je kat binnen, het is een huisdier!
 • Eelco de Boer

  1 maand geleden
  Katten zindelijke dieren? Alleen kun je ze blijkbaar niet leren waar ze dan hun behoefte moeten doen. Ik heb ze in ieder geval nooit geleerd om het in de zandbak bij welke school dan ook te doen, maar daar vind je de troep wel. En alleen maar omdat de baasjes te beroerd zijn om hun huisdier te letten.
 • Pim Willemsen

  1 maand geleden
  Gelukkig zijn katten zindelijke dieren, meneer Nuvens. Vaak in het nieuws de doodgebeten schapen, de volgepoepte kinderspeelplaatsen en de talloze hondenbeten van onze lieve viervoeters de honden.
 • Jan Nuvens

  1 maand geleden
  Waarom vindt iedereen het normaal dat katten gewoon overal rondlopen, in tuinen poepen en vogelnesten leegroven terwijl hondenbezitters hun dier moeten aanlijnen, met zakjes lopen en hondenbelasting betalen?
 1. Selena Piek over topsport en burn-out: ‘Bij de masseur op tafel ben ik in janken uitgebarsten’
  PREMIUM

  Selena Piek over topsport en burn-out: ‘Bij de masseur op tafel ben ik in janken uitgebar­sten’

  Op, was ze. Léég. Selena Piek keerde vorige maand als bronzenmedaillewinnares op de EK badminton in Kiev doodvermoeid terug in Arnhem. Met een tas vol vuile was en een loodzwaar vooruitzicht voor de 29-jarige badmintonster uit Arnhem: toernooien in Maleisië en Singapore, met alle bijbehorende quarantaineregels en puur om haar ranking voor de Olympische Spelen in Tokio te beschermen.
 2. Arnhems tintje aan heropeningsconcerten Luxor Live: ‘Ik heb het podium gemist, het maakt me emotioneel’
  PREMIUM

  Arnhems tintje aan herope­nings­con­cer­ten Luxor Live: ‘Ik heb het podium gemist, het maakt me emotioneel’

  ARNHEM - De één is in Arnhem geboren, de ander woont er. Ze treden beiden komend weekend op in Luxor Live, tijdens de serie heropeningsconcerten ‘Luxor Live in de Steigers’. Blaudzun, de artiestennaam van Johannes Sigmond, vrijdagavond twee keer. Stéphanie Struijk, voorheen bekend als Stevie Ann, zaterdagavond. Telkens voor een zaal gevuld met vijftig mensen, meer mag Luxor Live er onder de nu geldende coronaregels niet toelaten. Alle drie de shows zijn uitverkocht.

Arnhem e.o.