Volledig scherm
PREMIUM
Een huis op de rand van stad en natuur is voor Carolien en Tom de ideale combinatie. © Istar Verspuij

Gekocht om de tuin, tegen beter weten in

Heilige HuisjesOOSTERBEEK - Een 'bijna-bouwval' kopen omdat de tuin zo weelderig is? De makelaar die Carolien van Workum en Tom Nijhuis begeleidde in hun zoektocht naar hun eerste huis, kon daar met de pet niet bij.

Carolien en Tom zochten en vonden hun 'boerderij' in de stad. Nou ja, in Oosterbeek dan. "De lol van dit huis is de tuin. Daarboven op het balkonnetje viel het kwartje, tijdens de bezichtiging. We hebben dit huis tegen beter weten in gekocht.’’

De voorzijde van hun twee-onder-een-kap woning, gebouwd op de stuwwal, ligt aan de winkelstraat. De tuin heeft een verval van bijna zeven meter en grenst aan het Zweiersdal waar en haan en kippen scharrelen en ook twee ezels wonen. Vorig jaar kreeg hier, pal onder hun neus, een koppeltje uilskuikens vliegles. Ze prijzen zich gelukkig. In hun tuin en het aangrenzende dal is natuur nog een beetje natuur. Het is precies wat ze zochten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.