De fractievoorzitters John Bartels en Danielle van Bentum toen zij in december aankondigden dat de politieke partijen PRD en Gemeente Belangen samen zouden gaan.
Volledig scherm
PREMIUM
De fractievoorzitters John Bartels en Danielle van Bentum toen zij in december aankondigden dat de politieke partijen PRD en Gemeente Belangen samen zouden gaan. © Gert Budding

GemeenteBelangen wil na ‘bloesjesgate’ rust: boek vol wensen inwoners Renkum belandt in la

RENKUM - Voor wie de moeite heeft genomen wensen op te sturen naar GemeenteBelangen Renkum: daar doet de lokale politieke partij niets mee. In ieder geval, voorlopig niet.

6 reacties

 • M. Wesselink

  2 maanden geleden
  Voor de reageerders die menen dat Bartels moet opstappen: Bartels kreeg heel veel voorkeurstemmen vanwege zijn goede staat van dienst voor Renkum. Hij is er écht voor de bewoners, en daarom gekozen dóór de bewoners. Hij kan daarom rustig blijven zitten.
 • Tonny Jansen

  2 maanden geleden
  Jammer al die onrust in de lokale politiek. Is niet van de laatste jaren. Wellicht tijd voor heer Bartels om zijn consequenties te trekken. Vers bloed kan impuls zijn voor betere verhoudingen.
 • Ceciel Buijser

  2 maanden geleden
  En dat is dus exact waarom ik niet op de lokale partijen stem. Wat een amateurisme.
 • A. Rook

  2 maanden geleden
  Dit zijn toch twee dingen die prima naast elkaar kunnen lopen?
 • Paul David

  2 maanden geleden
  Wat een minachting van mensen die de moeite hebben genomen om ideeën in te dienen. De raadsleden van GemeenteBelangen zitten kennelijk alleen maar op het pluche voor hun ego.