Volledig scherm
Bij een valpartij op de Dreijenseweg in Oosterbeek is zaterdagochtend een fietser gewond geraakt. © Jean-Marc Regelink/Persbureau Heitink

Gewonden bij valpartijen tijdens de Boretti Classic

ARNHEM/ OOSTERBEEK - Tot twee keer toe is er zaterdag tijdens de Boretti Classic een deelnemer gewond geraakt. Op de Clement van Maasdijklaan in Arnhemmer ging zaterdagmiddag een deelneemster aan de wielertocht onderuit. Eerder op de dag was er een valpartij op de Dreijenseweg in Oosterbeek.

In Arnhem ging het mis toen een groep fietsers een hek passeerde. Een wielrenster viel en is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Agenten die ook ter plaatse kwamen hebben de fiets van de vrouw meegenomen.

Bij de valpartij eerder die dag in Oosterbeek verleenden omwonenden op de Dreijenseweg eerste hulp toen een fietser in een groep viel. Ook daar kwam een ambulance ter plaatse. Of de fietser naar het ziekenhuis moest is niet bekend.

De Boretti Classic is een fietstocht met ongeveer 4500 deelnemers die door een groot deel van Gelderland gaat. De tocht startte zaterdag op het Arnhemse sportcentrum Papendal.

Volledig scherm
Op de Clement van Maasdijklaan kwam een wielrenster ten val. © Jean-Marc Regelink/Persbureau Heitink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.