Met een druk op de knop opende wethouder Marinka Mulder het Glasvezel Informatiepunt in Renkum.
Volledig scherm
Met een druk op de knop opende wethouder Marinka Mulder het Glasvezel Informatiepunt in Renkum. © Gert Budding

Glasvezelcampagne officieel van start gegaan in Renkum

RENKUM- Met een tik op de blauwe knop waaruit confetti vloog, opende wethouder Marinka Mulder zaterdagmorgen het Glasvezel Informatiepunt in Renkum. Hiermee is Delta Fiber Netwerk (DFN) van start gegaan en kunnen belangstellenden zich laten informeren en overschrijven.

3 reacties

 • Desirea

  2 maanden geleden
  Lood om oud ijzer!De enige bekende provider in dit is online.nl met pakketten van 100 mbit snelheid incl tv+bellen.De 100 mbit had ik jaren terug al bij Telfort,nog geen €40,- incl onbeperkt bellen naar vaste nummers+interactieve tv over de "koperdraad" van KPN.Waar zijn dan hier de voordelen van glasvezel?niet in de snelheid,niet in de prijs.Ook word er in de huis aan huis brief vermeld "glasvezel is nagenoeg gelijk aan je kosten nu" dacht het niet. Dus blijven wij gewoon met 2 tv's en 2 pc's gewoon op het koperdraadje van KPN voor nog geen €45,- en het werkt prima.
 • Scherpschutter

  2 maanden geleden
  Ziggo en KPN doen niet mee..... en heel Renkum is bij deze 2 providers aangesloten. Wij hebben een combinatie-pakket Ziggo(zakelijk) en Vodafone met behoorlijke voordelen.Dan maar minder snel internet, de voordelen (€) wegen hier duidelijk op tegen de 'nadelen'. 
 • Hansie

  2 maanden geleden
  blijf het een vreemde zaak vinden zonder kpn en ziggo
 1. Studenten willen meer te zeggen hebben over coronaregels
  Play

  Studenten willen meer te zeggen hebben over coronare­gels

 2. Bouwvakkers onwel door ongeluk op zandafgraving Spijk
  Play

  Bouwvak­kers onwel door ongeluk op zandafgra­ving Spijk

Arnhem e.o.