Volledig scherm
PREMIUM
Heelsum, 10 januari 2020. Judith de Vree, organisator van de uit de as herrezen Avondmarkt in Heelsum. ,,Ik doe het op mijn eigen manier.” © Gerard Burgers

Heelsumse Avondmarkt komt terug, maar wel wat kleiner dan voorheen

HEELSUM - Na jaren van afwezigheid keert de Heelsumse Avondmarkt terug. Weliswaar wat bescheidener van opzet en niet meer georganiseerd door ondernemersvereniging Unicum, maar het begin is er. De in Renkum wonende Judith van Vree van Sparkle Events blaast het bekende evenement nieuw leven in. ,,Ik hoop op een gezellige en drukke markt.”

De toenmalige organisatie van de Heelsumse markt op de avond voor vaderdag kwam in 2015 met het bericht ‘een jaartje over te slaan’ vanwege een tekort aan vrijwilligers. Dat leek het einde te zijn van de in 1984 begonnen jaarlijkse avondmarkt. Maar nu het blijkt toch een pauze geweest te zijn.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.