Vivare
Volledig scherm
© Vivare

Heibel tussen Vivare en huurdersvereniging Renkum

DOORWERTH/ARNHEM - Woningcorporatie Vivare heeft haar vertrouwen opgezegd in de bestuursleden van de Renkumse huurdersvereniging. Deze gooien uit frustratie over 'het wegpesten' door Vivare het bijltje erbij neer.

3 reacties

 • Drees

  4 jaar geleden
  Woningbouwverenigingen, die in het verleden betaalbare sociale woningen realiseerden, zijn opgeslokt door gigantische Vivare-achtige corporaties waarbinnen enorme financiële belangen spelen die vooral in het nadeel van huurders uitpakken. De invloed die huurders nog konden uitoefenen via algemene ledenvergaderingen is (doelbewust?) gereduceerd tot pakweg nul. Huurdersverenigingen die er na zijn ontstaan dienen om de 'schijn van democratie' op te houden maar lopen doorgaans volledig aan de leiband van de corporaties. Ze mogen hooguit fungeren als 'katvangers'..
 • HLJ

  4 jaar geleden
  Ook wij kregen als huurders van Vivare in Renkum deze brandbrief van de directeur van Vivare op de mat. Met interesse het profiel gelezen op RHV.nu voor nieuwe bestuursleden. Benieuwd naar het vervolg nu de vuile was buiten hangt.
 • Marco

  4 jaar geleden
  Zoals Vivare zich opstelt ten opzichte van de huurders in Renkum is bedroevend. Steeds meer afstand (geen kantoor meer in Renkum) zowel letterlijk als figuurlijk. Zonde dat het vertrouwen dat in jaren is opgebouwd in no-time is verdwenen. 
 1. Drie generaties Onstein naar Elsweide, DUNO sluit drukke transferperiode af met vertrek aanvoerder en komst groot talent; alle overschrijvingen in het Arnhems amateurvoetbal
  PREMIUM
  update
  1

  Drie generaties Onstein naar Elsweide, DUNO sluit drukke transferpe­ri­o­de af met vertrek aanvoerder en komst groot talent; alle overschrij­vin­gen in het Arnhems amateur­voet­bal

  Spelers komen en gaan bij de amateurclubs uit de regio Arnhem. De transfermarkt voor amateurvoetballers is woensdagavond om 0.00 uur gesloten. Na het eerste volledige voetbalseizoen in drie jaar, zijn de overschrijvingen fors ten opzichte van de twee door coronamaatregelen niet afgemaakte luwe jaren.

Arnhem e.o.