Het stinkt in Gelderland, wie doet er wat aan?

videoARNHEM - Is de provincie Gelderland te lief voor grote bedrijven? Die vraag rees na de kunstgrasrel waarin gedeputeerde Bieze verzeild raakte. Ook in Bemmel en Renkum klagen burgers over een slappe overheid. ,,Het is hier niet te harden."

15 reacties

 • Lentje

  2 jaar geleden
  Dat is het niet alleen; mensen die 'lekker goedkoop' hout stoken ipv de cv aan te zetten; stoken te lang, letten niet op weersomstandigheden etc. En dan de gebruikelijke fouten; verkeerd stoken, schoorsteen niet vegen, te weinig ventilatie dus onvolledige verbranding. Nee, meteen verbieden alle houtstook!
 • marit Poelstra

  2 jaar geleden
  Nee ik snaphetookniet want ook ik woon en werk in Renkum en ruik Parenco best wel eens. Maar zoals deze mensen klagen slaat nergens op. Het lijkt wel alsof ze uit zijn op een vergoeding van Parenco :-(
 • Rogier E

  2 jaar geleden
  Het zijn inderdaad die malloten die bewerkt hout, mdf en andere rotzooi in de kachel gooien, die al deze overlast veroorzaken.
 • Annet

  2 jaar geleden
  Leuk hoor, al die mensen uit het westen die in het oosten gaan wonen en meteen de baas willen spelen: op het platteland ruikt het anders dan in de stad. Mest enz. Eerst goedkoop een huis kopen en dan maar zeuren. Blijf in Amsterdam. Haarlem enz wonen.
 • Rogier E

  2 jaar geleden
  Ow ja de r is weer in de maand dus het jaarlijkse gepiep over houtkacheltjes en zwarte piet is weer begonnen
 1. Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Tot september vol'
  Play

  Topdrukte bij rijscholen nu er weer gelest mag worden: 'Tot september vol'

 2. Traumahelikopter landt voor ongeluk met fietsster bij Drempt
  Play

  Traumaheli­kop­ter landt voor ongeluk met fietsster bij Drempt

Arnhem e.o.