Volledig scherm
PREMIUM
© Rolf Hensel

Kan Renkum zelfstandig blijven? ‘Voeg Oosterbeek bij Arnhem en Renkum bij Wageningen’

Al jaren te weinig geld én een coalitiecrisis: Renkum heeft het zwaar. Het ambtenarenapparaat staat zwaar onder druk. Dat roept de vraag op: hoe lang kan Renkum nog zelfstandig door? Moet de gemeente fuseren? 

 1. De gemiddelde wandelaar haat mensen die op twee wielen door het bos razen. Ik snap dat wel
  Column Van Streek

  De gemiddelde wandelaar haat mensen die op twee wielen door het bos razen. Ik snap dat wel

  Nog meer dan in de eerste coronaperiode hebben mensen het bos ontdekt. Op de parkeerplaats bij het Deelerwoud was het afgelopen vrijdag drukker dan bij een gemiddeld theater. En ook op de 8,5 kilometer lange wandelroute liepen de mensen, weliswaar op afstand, in een flinke rij. We konden gesprekken van anderen woordelijk volgen en bij het pauzebankje moesten we even wachten op een plekje.
 2. Doorwerthse houthandelaar wil met samenwerking volgende stap zetten in ‘gehaaid wereldje’: ‘Nederland loopt achter op Duitsland’

  Doorwerth­se houthande­laar wil met samenwer­king volgende stap zetten in ‘gehaaid wereldje’: ‘Nederland loopt achter op Duitsland’

  DOORWERTH - Het Doorwerthse Parenco Hout, een voormalig dochterbedrijf van papierfabriek Parenco, wil stappen zetten in de houtindustrie. Door een nieuwe samenwerking en verhuizing naar Duiven hoopt het bedrijf verder te professionaliseren in het ‘gehaaide’ houtwereldje. ,,Je staat soms met vier man in een bos te bieden op een partij bomen.”
 1. Premier Rutte komt met zelfkritiek in toeslagenaffaire
  Play

  Premier Rutte komt met zelfkri­tiek in toeslagen­af­fai­re

 2. Dodelijke aanrijding Wijchen schokt buurt, vluchtauto gefilmd door beveiligingscamera
  Play

  Dodelijke aanrijding Wijchen schokt buurt, vluchtauto gefilmd door beveili­gings­ca­me­ra

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.