Prins Charles bekeek vorig jaar de Horsa, veteraan Frank Ashley praatte hem bij.
Volledig scherm
PREMIUM
Prins Charles bekeek vorig jaar de Horsa, veteraan Frank Ashley praatte hem bij. © Erik van 't Hullenaar

Keiharde conclusies over expo van zweefvliegtuig: gemeenteraad niet goed ingelicht

OOSTERBEEK  - Keiharde conclusies in een langverwacht onderzoeksrapport over de expositie van een Horsa-zweefvliegtuig in Oosterbeek vorig jaar. De gemeenteraad werd niet goed en niet tijdig geïnformeerd.  

5 reacties

 • Aad

  1 jaar geleden
  Voormalig wethouder Jasper Verstand, toen verantwoordelijk voor het project, laat weten dat hij het ‘ongepast’ vindt inhoudelijk te reageren. ,,De verantwoordelijkheid ligt bij mijn opvolger", zegt hij. Die is makkelijk, ben benieuwd of hij hiermee wegkomt...het wordt met de dag gekker in dit land.
 • Bart

  1 jaar geleden
  Nu weten we nog niet wat het gekost heeft en wordt de suggestie gewekt dat een onderzoeksrapport van € 2850 duur. Maar dat is juist een koopje.. Vage toestanden daar..
 • Marco

  1 jaar geleden
  Was dat nu een peperduur onderzoek en bakken met negatieve publiciteit waard?Het niveau van dorpspolitiek in a nutshell.Zagen zagen, bah. En dat terwijl deze gemeente, financieel gezien, het water al tot over de lippen staat.
 • beka

  1 jaar geleden
  volgens mij doet de wethouder hr. Verstand zijn achternaam geen eer aan. Burgemeester Schaap wat beter. En zoals heel vaak nadat er grote economische blunders zijn begaan: de verantwoordelijke wethouder vertrekt of is al vertrokken en laat de burgers met de kosten achter.
 • Max

  1 jaar geleden
  En nu? Wordt het geld teruggevorderd of komt de rekening gewoon weer bij de burgers te liggen die er helemaal niet om heeft gevraagd? 

Arnhem e.o.