Prins Charles bekeek vorig jaar de Horsa, veteraan Frank Ashley praatte hem bij.
Volledig scherm
PREMIUM
Prins Charles bekeek vorig jaar de Horsa, veteraan Frank Ashley praatte hem bij. © Erik van 't Hullenaar

Keiharde conclusies over expo van zweefvliegtuig: gemeenteraad niet goed ingelicht

OOSTERBEEK  - Keiharde conclusies in een langverwacht onderzoeksrapport over de expositie van een Horsa-zweefvliegtuig in Oosterbeek vorig jaar. De gemeenteraad werd niet goed en niet tijdig geïnformeerd.  

5 reacties

 • Aad

  6 maanden geleden
  Voormalig wethouder Jasper Verstand, toen verantwoordelijk voor het project, laat weten dat hij het ‘ongepast’ vindt inhoudelijk te reageren. ,,De verantwoordelijkheid ligt bij mijn opvolger", zegt hij. Die is makkelijk, ben benieuwd of hij hiermee wegkomt...het wordt met de dag gekker in dit land.
 • Bart

  6 maanden geleden
  Nu weten we nog niet wat het gekost heeft en wordt de suggestie gewekt dat een onderzoeksrapport van € 2850 duur. Maar dat is juist een koopje.. Vage toestanden daar..
 • Marco

  6 maanden geleden
  Was dat nu een peperduur onderzoek en bakken met negatieve publiciteit waard?Het niveau van dorpspolitiek in a nutshell.Zagen zagen, bah. En dat terwijl deze gemeente, financieel gezien, het water al tot over de lippen staat.
 • beka

  6 maanden geleden
  volgens mij doet de wethouder hr. Verstand zijn achternaam geen eer aan. Burgemeester Schaap wat beter. En zoals heel vaak nadat er grote economische blunders zijn begaan: de verantwoordelijke wethouder vertrekt of is al vertrokken en laat de burgers met de kosten achter.
 • Max

  6 maanden geleden
  En nu? Wordt het geld teruggevorderd of komt de rekening gewoon weer bij de burgers te liggen die er helemaal niet om heeft gevraagd? 
 1. André (68) is specialist in onmogelijke reparaties: ‘Geboren met schroevendraaier en soldeerbout in de handen’
  PREMIUM
  coronaklusser
  1

  André (68) is specialist in onmogelij­ke reparaties: ‘Geboren met schroeven­draai­er en soldeer­bout in de handen’

  OOSTERBEEK - André Dikker (68) uit Oosterbeek heeft een zesde zintuig voor apparaten. ,,Ik ben geboren met een schroevendraaier en een soldeerbout in mijn handen”, zegt hij, ,,van jongs af aan ben ik gefascineerd door machines. Elk apparaat heeft zijn charme en alles kan ik repareren, ook als het anderen niet lukt. Ik kijk eerst hoe iets zou moeten werken.”
 1. Opnieuw brandt een auto uit in Nijmegen
  Play

  Opnieuw brandt een auto uit in Nijmegen

 2. Vitesse-fans niet welkom in stadion, dus samenkomst in Sonsbeekpark
  Play

  Vitesse-fans niet welkom in stadion, dus samenkomst in Sonsbeek­park

Arnhem e.o.