Prins Charles bekeek vorig jaar de Horsa, veteraan Frank Ashley praatte hem bij.
Volledig scherm
PREMIUM
Prins Charles bekeek vorig jaar de Horsa, veteraan Frank Ashley praatte hem bij. © Erik van 't Hullenaar

Keiharde conclusies over expo van zweefvliegtuig: gemeenteraad niet goed ingelicht

OOSTERBEEK  - Keiharde conclusies in een langverwacht onderzoeksrapport over de expositie van een Horsa-zweefvliegtuig in Oosterbeek vorig jaar. De gemeenteraad werd niet goed en niet tijdig geïnformeerd.  

5 reacties

 • Aad

  9 maanden geleden
  Voormalig wethouder Jasper Verstand, toen verantwoordelijk voor het project, laat weten dat hij het ‘ongepast’ vindt inhoudelijk te reageren. ,,De verantwoordelijkheid ligt bij mijn opvolger", zegt hij. Die is makkelijk, ben benieuwd of hij hiermee wegkomt...het wordt met de dag gekker in dit land.
 • Bart

  9 maanden geleden
  Nu weten we nog niet wat het gekost heeft en wordt de suggestie gewekt dat een onderzoeksrapport van € 2850 duur. Maar dat is juist een koopje.. Vage toestanden daar..
 • Marco

  9 maanden geleden
  Was dat nu een peperduur onderzoek en bakken met negatieve publiciteit waard?Het niveau van dorpspolitiek in a nutshell.Zagen zagen, bah. En dat terwijl deze gemeente, financieel gezien, het water al tot over de lippen staat.
 • beka

  9 maanden geleden
  volgens mij doet de wethouder hr. Verstand zijn achternaam geen eer aan. Burgemeester Schaap wat beter. En zoals heel vaak nadat er grote economische blunders zijn begaan: de verantwoordelijke wethouder vertrekt of is al vertrokken en laat de burgers met de kosten achter.
 • Max

  9 maanden geleden
  En nu? Wordt het geld teruggevorderd of komt de rekening gewoon weer bij de burgers te liggen die er helemaal niet om heeft gevraagd? 
 1. Spoorwegdrama met slechtziend slachtoffer, Wolfheze wil niet machteloos toekijken: ‘Zet eens vaart achter die tunnel’
  PREMIUM
  8

  Spoorweg­dra­ma met slecht­ziend slachtof­fer, Wolfheze wil niet machteloos toekijken: ‘Zet eens vaart achter die tunnel’

  Wolfheze is boos en geschokt. Vrijdag gebeurde wat inwoners al jaren vreesden: een dorpsbewoner - een slechtziende man met een rollator- kwam om het leven op de spoorwegovergang midden in het dorp. ,,Het bewijst opnieuw hoe onveilig de spoorwegovergang in het dorp is’’, zegt Frans van Daal van Dorpsbelang Wolfheze. ,,Wij strijden al sinds 1993 voor een veilige oplossing. Maak nu eens vaart.’’

Arnhem e.o.