Volledig scherm
PREMIUM
Lena gaat de helling af tijdens Renkum Downhill. © Gerard Burgers

Kinderen vliegen in motregen Renkumse heuvel af

RENKUM - De opkomst bij Renkum Downhill was door de motregen minder dan voorgaande jaren, maar de tientallen kinderen gleden als vanouds enthousiast van de Renkumse heuvel achter Doelum.

Kies een helling, leg er een stuk landbouwplastic neer en gooi er zeep en water op. Kinderen vliegen vervolgens met hun opblaasdieren, luchtbedden en rubberboten van de helling. Zo simpel is de formule van Renkum Downhill, dat geldt als het grootste gratis jeugdevenement in Renkum.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Moeder Madeleine: ‘Moordenaar Melissa is gevaar voor de samenleving’
    PREMIUM

    Moeder Madeleine: ‘Moordenaar Melissa is gevaar voor de samenle­ving’

    ARNHEM - Haar hele woonkamer in de Arnhemse wijk Schuytgraaf ademt Melissa. De kaars op tafel met haar portret draagt de tekst: ‘Uit ons leven, niet uit ons hart'. In de kast staat een grote foto en aan de wand hangt een geschilderd portret van de selfie die Melissa Ulrich ooit maakte. Een lachend onbezorgd gezicht, liggend in het gras. ,,Die heeft ze gemaakt in de Efteling op 5 mei 2006. Nog geen drie weken later was ze dood, vermoord", zegt moeder Madelein Weyling.

Arnhem e.o.