Hieke de Zeeuw, bestuurder van Verburgt-Molhuysen.
Volledig scherm
PREMIUM
Hieke de Zeeuw, bestuurder van Verburgt-Molhuysen. © Erik van ’t Hullenaar

‘Liever tevreden bewoners dan een tevreden inspectie’

OOSTERBEEK - Woon-zorgcentrum Verburgt-Molhuysen in Oosterbeek bestaat uit drie villa’s met in totaal veertien appartementen. De inspectie Gezondheidszorg en Jeugd kwam onlangs langs voor een controle en zag dat het beter moet. Bestuurder Hieke de Zeeuw antwoordt op een aantal vragen. 

4 reacties

 • FCOArnhem

  2 jaar geleden
  Volgens inspectie moeten papier werk kloppen maar waar het echt om draait is hoe het leven van de client verloopt en hoe hoop jij later geholpen te worden?
 • nnn

  2 jaar geleden
  Volgens mij zijn er 26 appartementen. (14 plus 12). Als de rest van het artikel, en het andere artikel,  net zo betrouwbaar geschreven is...
 • Henk

  2 jaar geleden
  Ik mis in het verhaal wel het inzicht in het aantal gevallen waarbij mensen daadwerkelijk gevallen zijn. Zijn die gevallen dan wel intern geregistreerd of ontbreekt die eigen registratie ook? Het is mij iets te populair om op deze wijze een inspectierapport met verbeterpunten af te zetten tegen de 'tevredenheid' van afhankelijke bewoners.
 • SlimmeSjakie

  2 jaar geleden
  Hoop dat dit artikel het buro van de minister De Jonge haalt. De regeltjes & protocollen vs de kwaliteit van de geleverde zorg en hoe dit laatste waargenomen wordt door de klant. Helaas hebben wij als gemeenschaf de relevantie van vastleggingen in het dossier vergeten. De directie van de Zorgverlener niet.
 1. Gert-Jan Segers (CU) verdrietig over voortbestaan tippelzones Arnhem en Nijmegen
  Play

  Gert-Jan Segers (CU) verdrietig over voortbe­staan tippelzo­nes Arnhem en Nijmegen

 2. Derde zware aardbeving bij Nieuw-Zeeland
  Play

  Derde zware aardbeving bij Nieuw-Zee­land

Arnhem e.o.