Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP

Man (83) uit Renkum trapt in babbeltruc: ‘Opeens was ik 1480 euro kwijt’

RENKUM - De politie in Renkum waarschuwt inwoners voor de gewiekste manier waarop criminelen via babbeltrucs aan geld proberen te komen. Een van de vijf gedupeerden was een 83-jarige Renkumer. Hij vertelt zijn verhaal anoniem. ,,Want de schrik zit er goed in.” 

6 reacties

 • Theo Meijer

  2 jaar geleden
  Duidelijk geval van: hebberigheid wordt beloond. Wie koopt nu zomaar iets van een onbekende vanuit een kofferbak? Het kan gestolen spullen zijn! En dan heeft zo iemand ineens een mobiele pin-automaat bij de hand..... dan gaan toch alle alarmbellen rinkelen? Duidelijk geval van dommigheid en inhaligheid.
 • S. Linden

  2 jaar geleden
  Tja, iets uit een kofferbak van een volslagen onbekende willen aannemen/kopen is ook bedenkelijk....
 • janv

  2 jaar geleden
  Wat denkt U van de ""privaciie ""  dat is toch veel voornamer !!!
 • Thea Duren

  2 jaar geleden
  Als het te mooi is om waar te zijn, is het dat meestal ook....
 • Desirea

  2 jaar geleden
  Ik denk dat banken,in samenwerking met de politie/recherche,in dit soort gevallen de rechten moeten krijgen om dit bedrag terug te boeken natuurlijk icm een aangifte die dan is opgenomen.En eventueel als de verkoper dan toch betwist de rechter er zich over moet buigen want de oplichter zal de gang naar de rechter niet snel maken.Banken zeggen nu niets te kunnen/mogen doen maar als de belasting dienst een half miljoen op een verkeerd rekeningnummer stort word het teruggehaald zonder tussenkomst van de rekeninghouder hier zijn enkele voorbeelden van geweest met flinke bedragen,vreemd...

Arnhem e.o.