Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Thinkstock | Pro Juventute

Man dringt woning ex binnen tijdens haar vakantie en steelt pikante foto’s: ‘Zo kon ik haar toch nog zien’

DOORWERTH – Hij belaagde zijn ex in Doorwerth door haar tientallen, vaak seksistische en agressieve berichten per dag te sturen. Hij gluurde door het raam, belde aan en ging tekeer. Hij drong haar woning binnen toen ze op vakantie was en zette pikante foto’s en filmpjes van haar laptop over naar zijn telefoon. En ten slotte ging hij ook nog eens stiekem filmen over de rand van kleedhokjes bij zwembaden in Ede en Heijen.

4 reacties

 • Pim Willemsen

  1 maand geleden
  Stalken, uitschelden, intimideren en inbreken. 4 dagen? Deze rechter spreekt geen recht, maar averecht...
 • Gerrit Louter

  1 maand geleden
  Rechtbanken zijn er toch om ,,recht,, te spreken....? om mensen die om wat voor reden en op wat voor wijze dan ook de wet hebben overtreden om ze hier op aan te spreken en te bestraffen...? sommige rechters hebben dat blijkbaar niet mee gekregen in hun opleiding.....en houden het net als in dit geval bij ,,pamperen en knuffelen.... en worden ze daar nog voor betaald ook...?
 • Jan Blaauw

  1 maand geleden
  "De rechter hield er rekening mee dat de man geen strafblad had, de zaak al twee jaar oud is en dat het sinds zijn schorsing goed is gegaan." Ik heb ook geen strafblad. Dus ik mag morgen willekeurig iemand doodschieten en krijg een verwijt?
 • B Peeters

  1 maand geleden
  Voor al dat gerotzooi maar 4 ja 4 dagen vastzitten, onvoorstelbaar. Een paar weekjes werkstraf als die al ingevuld worden en een paar euro betalen. En vooral maar jammeren en zielig doen en z.g. nu zo goed bezig zijn. Dit is gewoon niet te snappen en uit te leggen. Geen wonder dat zulke problemen in stand blijven.

Arnhem e.o.