Lieven de Zwart (links) en Lennart Fuchs staan klaar om aan hun 230 kilometer lange tocht langs alle competitietegenstanders te beginnen.
Volledig scherm
Lieven de Zwart (links) en Lennart Fuchs staan klaar om aan hun 230 kilometer lange tocht langs alle competitietegenstanders te beginnen. © Gert Budding

Niet voetballen, dan maar fietsen. Spelers van Redichem maken 230 km lange tocht langs alle tegenstanders

HEELSUM- De begin februari gestarte clubactie ‘Redichem op Strava’, waarmee de voetbalvereniging uit Renkum/Heelsum haar leden aanzette zoveel mogelijk kilometers te gaan hardlopen, fietsen, skeeleren of wandelen, krijgt een extra dimensie. De eerste elftalspelers Lennart Fuchs en Lieven de Zwart zijn vanmorgen om 07.45 uur op de fiets gestapt voor een tocht over 230 kilometer. Langs alle voetbalverenigingen die zij normaal gesproken zouden hebben getroffen in de competitie.

 1. Leeftijdsdiscriminatie in de sport onder het mom van corona? Wij zijn 27+ en mogen niet meedoen
  PREMIUM
  12

  Leeftijds­dis­cri­mi­na­tie in de sport onder het mom van corona? Wij zijn 27+ en mogen niet meedoen

  Sporters mogen vanaf woensdag 3 maart eindelijk weer in teamverband in de buitenlucht trainen. Maar dat geldt lang niet voor iedereen. Wie 27 jaar of ouder is, heeft pech en mag niet meedoen. Zij mogen nog steeds alleen in tweetallen trainen en ook nog eens op 1,5 meter afstand van elkaar. Er is weinig begrip voor wat je ‘leeftijdsdiscriminatie onder het mom van coronavirus’ kunt noemen.
 1. Kabinet wil maatregelen versoepelen met Pasen
  Play

  Kabinet wil maatrege­len versoepe­len met Pasen

 2. Tractor doormidden na botsing met auto bij Azewijn
  Play

  Tractor doormidden na botsing met auto bij Azewijn

Arnhem e.o.