Blakend zelfvertrouwen aan het begin van de gevechten: groepsfoto van Britten voor een huis aan de Stationsweg in Oosterbeek die een week lang in de frontlinie lag van de gevechten tijdens de Slag om Arnhem. De foto is gemaakt door de bewoonster van het huis, mevrouw Kramer-Kingma.
Volledig scherm
PREMIUM
Blakend zelfvertrouwen aan het begin van de gevechten: groepsfoto van Britten voor een huis aan de Stationsweg in Oosterbeek die een week lang in de frontlinie lag van de gevechten tijdens de Slag om Arnhem. De foto is gemaakt door de bewoonster van het huis, mevrouw Kramer-Kingma. © Kramer-Kingma

Nieuw fotoboek over Slag om Arnhem met werk van legerfotografen en burgers van toen

ARNHEM/ OOSTERBEEK - Gidsen doorkruisen dezer dagen Arnhem en Oosterbeek om aan mensen te vertellen waar precies werd gevochten tijdens de Slag om Arnhem. Ze kunnen het nieuwste fotoboek over die slag er meteen bij pakken. ‘Oosterbeek - Arnhem 1944 toen en nu’ van Oosterbeker Guus de Vries toont de beste foto's van de gevechten in combinatie met foto's van dezelfde plek anno nu.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.