Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Nog lange weg voor Centrumplan Doorwerth

DOORWERTH - De uitwerking van het Centrumplan Doorwerth krijgt meer vorm. Maar er valt nog veel aan plannen uit te werken, zo bleek tijdens de eerste van reeks bijeenkomsten.

De bijeenkomst ging vooral over de te bouwen woningen op bouwkavels langs de Richtersweg en op de huidige locatie van basisschool De Dorendal. De andere bouwkavels, zoals de toekomstige woningen boven het Doorwerthse winkelcentrum, zijn nog niet aan de beurt. De gemeente is hierover nog in gesprek met bouwbedrijf Kuijpers. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. De weg ligt vol aardappels of shampoo na een ongeluk: wie ruimt dat op, en wie betaalt dat?

    De weg ligt vol aardappels of shampoo na een ongeluk: wie ruimt dat op, en wie betaalt dat?

    NIJMEGEN- Regelmatig gebeurt het dat bij een ongeluk een vrachtwagen of een ander voertuig z'n lading verliest. De gevolgen voor het verkeer zijn vaak groot. Zoals maandagochtend, toen de A50 vol lag met aardappelen nadat een oplegger de lading verloor. Met files van zelfs anderhalf uur tot gevolg. Of zoals twee maanden terug, toen de A15 vol shampoo lag. Maar wie ruimt dat op? En wie betaalt de kosten daarvan?

Arnhem e.o.