Volledig scherm
Rubiamorena op het podium van Openluchttheater De Klaproos in Wolfheze. © Gert Budding

Ode aan de liefde van Rubiamorena in De Klaproos in Wolfheze

WOLFHEZE - In de reeks zomervoorstellingen in openluchttheater De Klaproos in Wolfheze was het zondag de beurt aan ‘akoestisch ensemble’ Rubiamorena. Het duo bracht met de voorstelling ‘If it hadn’t been for love’ voor de matig gevulde tribunes van het theater op het terrein van Pro Persona een ode aan de liefde.

Volledig scherm
Sunniva van Rubiamorena op het podium van Openluchttheater De Klaproos in Wolfheze. © Gert Budding

Zangeres-verteller Sunniva en gitarist Chris zijn beiden geen onbekenden in de wereld van de geestelijke gezondheidszorg. ,,Ik ken deze prachtige omgeving”, vertelde Sunniva op het podium. ,,Ik was gast in Wolfheze, maar heb me door de muziek uit die vervelende wereld kunnen trekken. Liefde voor elkaar is een belangrijk medicijn.”

Er staan deze zomer nog drie optredens gepland in De Klaproos. Zondag 14 juli is er ‘west coast-muziek’ van The Full Circle, de week erna is er een show van Settels Roofvogels en zondag 4 augustus sluit Alive Gospel Choir de reeks voorstellingen af. Eerder deze zomer waren er al optredens van Martijn Fischer en Escargando.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.