Volledig scherm
Een aantal automobilisten hebben een andere automobilist uit zijn auto bevrijdt in Doorwerth, nadat hij onwel was geworden © Patrick Apenhorst/Persbureau Heitink

Omstanders halen bewusteloze automobilist uit auto in Doorwerth

DOORWERTH - Een aantal automobilisten heeft donderdagavond een andere automobilist uit zijn auto bevrijd, nadat hij onwel was geworden. Dit gebeurde op de kruising Utrechtseweg met de Van der Molenallee in Doorwerth.

De hulpdiensten werden om 18.30 uur opgeroepen. De man, bestuurder, bleek onwel geworden. Volgens omstanders had hij mogelijk een epileptische aanval, waarna deze omstanders erachter kwamen dat de auto op slot zat. Daarom hebben zij de zijruit van de auto ingeslagen en de man uit zijn auto bevrijd. 

De man is vervolgens bewusteloos en met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd per ambulance. Twee medewerkers van de Wegenwacht (ANWB) hebben het kruispunt weer vrijgemaakt van het glas. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.