Enkele betrokken leden van de Ontmoetingskerk in Doorwerth. Van links naar rechts Geertje Struik-van Dijk, Peter Maassen, Mirjam van Spanje-de Zwart (30) en haar zoontje Gijs en Anne Krijger.
Volledig scherm
PREMIUM
Enkele betrokken leden van de Ontmoetingskerk in Doorwerth. Van links naar rechts Geertje Struik-van Dijk, Peter Maassen, Mirjam van Spanje-de Zwart (30) en haar zoontje Gijs en Anne Krijger. © Gerard Burgers

Ontmoetingskerk Doorwerth doet naam al 50 jaar eer aan

DOORWERTH - De Ontmoetingskerk in Doorwerth bestaat vijftig jaar. Het godshuis viert zijn gouden jubileum komend weekeinde met een diapresentatie en tentoonstelling.

Peter Maassen ziet de man nog voor zich. Hij had zich met zijn slaapzak bij de ingang van de Ontmoetingskerk in Doorwerth genesteld en vertelde de koster in het Engels dat hij was beroofd en hier zijn toevlucht zocht.

Maassen (85) gaf de man koffie en geld voor de bus. ,,Onze kerk heet de Ontmoetingskerk, maar dit was wel een heel aparte ontmoeting”, blikt hij terug. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.