De oorlogsveteranen en hun begeleiding bij de residentie van de Britse ambassadeur in Den Haag. Op de achterste rij vlnr Geoff Roberts, Tom Shaffer, ambassadeur Joanna Roper, Harry Rawlins, Roy Maxwell. Op de voorgrond zittend: Bill Gladden, Don Turrell, Bill Larder.
Volledig scherm
PREMIUM
De oorlogsveteranen en hun begeleiding bij de residentie van de Britse ambassadeur in Den Haag. Op de achterste rij vlnr Geoff Roberts, Tom Shaffer, ambassadeur Joanna Roper, Harry Rawlins, Roy Maxwell. Op de voorgrond zittend: Bill Gladden, Don Turrell, Bill Larder. © Dick Goodwin/Taxi Charity For Military Veterans

Oorlogsveteranen gearriveerd in Oosterbeek: ze kijken
uit naar spektakel Airborne Wandeltocht

OOSTERBEEK/ DEN HAAG - De 75ste Airborne Wandeltocht in Oosterbeek krijgt deze zaterdag een bijzondere glans, dat staat nu al vast. Een delegatie van Britse oorlogsveteranen staat te popelen om de circa 32.000 wandelaars toe te zwaaien die op deze mooie zomerdag verwacht worden.

2 reacties

 • Ton Odijk

  7 maanden geleden
  37 keer heb ik hem gelopen. Helaas kan ik het niet meer vanwege gezondheidsproblemen, wat mij verdriet doet. De eerste zaterdag van september is een dag vol heimwee.
 • Heino Zegveld

  7 maanden geleden
  LEST WE FORGET.