Marcel Kuster, foto Paul Rapp
Volledig scherm
PREMIUM
© Marcel Kuster, foto Paul Rapp

Opmerkelijke trek van Randstad naar regio Arnhem in 2021: enkele honderden nieuwkomers uit westen naar Renkum

RENKUM - De trek van Randstedelingen naar Arnhem en omgeving neemt indrukwekkende vormen aan. Alleen al in de relatief kleine gemeente Renkum vestigden zich afgelopen jaar enkele honderden mensen uit het westen.

10 reacties

 • Karel Koning

  4 maanden geleden
  Eric Roelofs is blijkbaar al jaren niet in de binnenstad geweest. Wie kijkt naar de getransformeerde kantoren aan de singels ziet al direct dat daar het geld zit. Dat de binnenstad een rommel is komt door het PBA i.c.m. het huidige college. Hierdoor heeft Jan met de pet niets meer te zeggen maar mag wel toekijken hoe beiden er een rommeltje van maken.
 • Gerard van den Landen

  4 maanden geleden
  Welkom Rosalie en Marijn ! Renkum is inderdaad een perfecte plek om te wonen. Lekker aan de rand van de Veluwe en Betuwe en tóch de 3 snelwegen binnen bereik, de A50, A12 en A15. Binnen een uur ben je in Amsterdam, Zwolle of Eindhoven! In 20 minuten zit je in het hart van Nijmegen en in een half uurtje in Apeldoorn. Wij gaan hier ook niet meer weg..... hoewel; het dorp Renkum is wat minder aantrekkelijk door de stank van Parenco. Helaas is dit al jaren zo. Veel plezier !
 • Gert Mans

  4 maanden geleden
  Ik woon mijn hele leven in Arnhem en mijn vrienden komen uit het westen van het land. Geen enkele Ernhemmer als vriend helaas. Eindelijk verlost straks van dat hypocriete ingetogen gedrag. Heerlijk dat recht voor de raap uit het westen. Welkom westerlingen!
 • Els Weber-van Dreuten

  4 maanden geleden
  Eric, je bent dan kennelijk lang niet in Elden geweest want de twee nieuwe delen bestaan alleen maar uit dure, hoofdzakelijk vrijstaande koophuizen.
 • Kees van Weteringen

  4 maanden geleden
  Dan moeten wij maar snel weer verder trekken.

Arnhem e.o.