Acteur Géza Weisz filmt bij Oosterbeek voor een documentairereeks over de bevrijding van Europa. Donderdagmorgen vroeg zijn opnames gemaakt waarin verteld wordt over de oversteek van de Rijn van de geallieerden na de Slag om Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Acteur Géza Weisz filmt bij Oosterbeek voor een documentairereeks over de bevrijding van Europa. Donderdagmorgen vroeg zijn opnames gemaakt waarin verteld wordt over de oversteek van de Rijn van de geallieerden na de Slag om Arnhem. © Oscar Hollink

Opnames in Oosterbeek bij het krieken van de dag voor Netflix-serie over bevrijding

OOSTERBEEK/ ARNHEM - Bij het krieken van de dag heeft acteur Géza Weisz deze donderdag opnames gemaakt op de Rijn tussen de spoorbrug en het veer naar Driel bij Oosterbeek. Precies op de plek waar de geallieerden na de Slag om Arnhem de Rijn hebben geprobeerd de rivier over te vluchten. 

0 reacties

  1. Selena Piek over topsport en burn-out: ‘Bij de masseur op tafel ben ik in janken uitgebarsten’
    PREMIUM

    Selena Piek over topsport en burn-out: ‘Bij de masseur op tafel ben ik in janken uitgebar­sten’

    Op, was ze. Léég. Selena Piek keerde vorige maand als bronzenmedaillewinnares op de EK badminton in Kiev doodvermoeid terug in Arnhem. Met een tas vol vuile was en een loodzwaar vooruitzicht voor de 29-jarige badmintonster uit Arnhem: toernooien in Maleisië en Singapore, met alle bijbehorende quarantaineregels en puur om haar ranking voor de Olympische Spelen in Tokio te beschermen.

Arnhem e.o.