Volledig scherm
Jean Paul Gebben. © Erik van 't Hullenaar

Oud-burgemeester Gebben interviewt Femke Halsema

OOSTERBEEK - Oud-burgemeester Jean Paul Gebben van de gemeente Renkum interviewt dinsdagavond oud-politica Femke Halsema in de Oosterbeekse bibliotheek over haar politieke memoires Pluche.

Dit gesprek is een initiatief van de bibliotheek en Meijer & Siegers Boekhandel. Zij grijpen de landelijke campagne Nederland Leest, dat dit jaar 'democratie' als centraal thema heeft, aan om de oud-fractievoorzitter van GroenLinks aan de tand te laten voelen.

Uitgelezen
Oud-burgemeester Gebben is de uitgelezen kandidaat om dit gesprek te voeren, vindt Wim Kersten, eigenaar van Meijer & Siegers Boekhandel. Gebben houdt volgens de boekhandelaar van lezen, heeft verstand van politiek en kan een gesprek aan de gang houden.

Speldenprikje
VVD'er Gebben zal hier en daar een speldenprikje uitdelen, maar een verbale clash over politieke idealen hoeven we niet te verwachten. Kersten: „Daar is het gesprek niet voor bedoeld.” De ontmoeting begint om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Kaarten kosten 12,50 euro. Leden van de bibliotheek krijgen korting.

Arnhem e.o.