Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Ouderen moeten het soms zelf zien te redden door tekort aan huishoudelijke hulp in regio Arnhem

OOSTERBEEK  - Het tekort aan hulpen in de huishouding neemt extreme vormen aan in Arnhem en omgeving. In de gemeente Renkum is dat tekort zelfs zo groot, dat inwoners die recht hebben op hulp het soms zelf moeten zien te redden.

7 reacties

 • Joes Rolsteen

  1 maand geleden
  De een krijgt bakken met geld zonder dat ze hard hoeven te werken, zie kamerleden. Spelen meer met mibiel dan dat ze luisteren, he Rutte? Mensen in de schoonmaak, hebben zwaar werk en verdienen het zout in de pap nig niet, zo oneerlijk.
 • Martin De Beer

  2 maanden geleden
  Zoveel zogenaamde "nieuwkomers" maar veel werken er niet. Ik zie ze niet in de bouw, niet in de zorg, nergens.
 • Wilma van Well

  2 maanden geleden
  Sinds de overheid het over de heg heeft gekieperd bij de gemeenten en het onder de WMO valt, de gemeenten voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten, en veelal voor de goedkoopste aanbieders gaan, is de puinhoop niet meer te overzien. Hoe kan men op ondersteuning, zorg en welzijn in godsnaam marktwerking toepassen. Bah!
 • Regina Vlot

  2 maanden geleden
  Dit is overal in Nederland zo het geval.
 • bart verplak

  2 maanden geleden
  Verzorgings- en bejaardentehuizen wegbezuinigd. Van de zorg een liberale puinhoop gemaakt, met dank aan Hoogervorst die de vinger in zijn keel richting andersdenkenden stak. Ouderen krijgen nu de zwarte piet omdat ze te lang in hun grote huis blijven wonen. Goede zorg is niet te krijgen, het geld ervoor wordt onder het mom van marktwerking geroofd door mensen die letterlijk over lijken gaan. Arm Nederland.

Arnhem e.o.