Een beeld van de grootscheepse viering van Bevrijdingsdag dit jaar in Wageningen. Minister van Defensie Kajsa Ollongren ontmoet Raymond Whitwell. De 103-jarige veteraan hoopt ook weer van de partij te zijn als eregast bij de Airborne Wandeltocht in Oosterbeek en twee weken later bij de Airborne Herdenkingen in de regio Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Een beeld van de grootscheepse viering van Bevrijdingsdag dit jaar in Wageningen. Minister van Defensie Kajsa Ollongren ontmoet Raymond Whitwell. De 103-jarige veteraan hoopt ook weer van de partij te zijn als eregast bij de Airborne Wandeltocht in Oosterbeek en twee weken later bij de Airborne Herdenkingen in de regio Arnhem. © ANP

Oudste veteraan van de Slag om Arnhem Ray Whitwell (103) wil de Airborne Wandeltocht ook dit jaar niet missen

OOSTERBEEK - Raymond Whitwell is met 103 jaar de oudste Britse veteraan van de Slag om Arnhem die vurig hoopt om de Airborne Wandeltocht in Oosterbeek mee te maken op 3 september. ,,Het is de bedoeling dat hij bij een gastgezin blijft logeren tot het herdenkingsweekend rond de Slag om Arnhem twee weken later”, zegt begeleider Frans Ammerlaan van de Market Garden Foundation.

0 reacties