Het trio overvallers van snackbar ’t Stoepje in Oosterbeek wordt gestraft volgens het jeugdstrafrecht, mede gelet op de leeftijd en de achtergrond van de verdachten. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Het trio overvallers van snackbar ’t Stoepje in Oosterbeek wordt gestraft volgens het jeugdstrafrecht, mede gelet op de leeftijd en de achtergrond van de verdachten. Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Overval snackbar ’t Stoepje ‘uit de hand gelopen grap’? Rechtbank gelooft er niks van

OOSTERBEEK -  Voor een overval op snackbar ’t Stoepje in Oosterbeek werden twee Arnhemmers (19 en 21) en een 21-jarige Oosterbeker veroordeeld tot een werkstraf en voorwaardelijke jeugddetentie. 

6 reacties

 • Desirea Ter Stegen

  4 maanden geleden
  "een uit de hand gelopen grap" ? het enige wat hier een uit de hand gelopen grap is,is de rechtbank met zijn uitspraak. Wat een softies die rechters je zou ze haast zelf een keer moeten laten schoffelen.
 • bart verplak

  4 maanden geleden
  Doodzonde dat heel Nederland langzamerhand een uit de hand gelopen grap is.
 • W. Loeffen

  4 maanden geleden
  "Het trio wordt gestraft volgens het jeugdstrafrecht, mede gelet op de leeftijd en de achtergrond van de verdachten." Dus een jeugdige van 15 met een stapeldik strafblad wordt dan ook voortaan als volwassene gestraft??? Gelukkig, eindelijk....
 • Andre Eggerding

  4 maanden geleden
  En er zou in Nederland streng gestraft worden. Wat een lachertje weer. Of is het al 1 april?
 • G.H. meerdink

  4 maanden geleden
  Hoezo jeugdstrafrecht? De daders zijn 19 en 21 jaar.

Arnhem e.o.