Wolfheze 2908- directeur Frank van der Eijnden binnen en buiten Het Schild/193530
Volledig scherm
Wolfheze 2908- directeur Frank van der Eijnden binnen en buiten Het Schild/193530 © Erik van 't Hullenaar

Personeel Het Schild in Wolfheze luidt noodklok over zorgverlening

WOLFHEZE Het personeel van Het Schild, woonzorgcentrum voor 150 blinde en slechtziende ouderen, in Wolfheze luidt de noodklok over de kwaliteit van de zorgverlening aan de bewoners.

14 reacties

 • piece

  3 jaar geleden
  Nou de directeur spreek en betwist, spreekt eigenlijk alles pertinent tegen, zo zo, dat er geen verpleegkundige in het weekend was terwijl er een terminale bewoner lag.Knap staaltje werk terwijl hij zelf thuis zat, en gegarandeerd 24u verpleging.Neem u zelf in de maling en hou op over een intern onderzoek want die ken ik.Laat dat maar iemand van buiten af doen. Nee meneer u komt erg ongeloofwaardig over, schandalig!! Laat de Inspectie vanVolksgezondheid dit allemaal maar eens uitzoeken.Alles onder de mantel houden en achter het buro zitten, ooh gut nee u staat nu koste vast veel moeite.
 • Henk Duin

  3 jaar geleden
  "En weer een goede voorziening om zeep geholpen". Dat zal de directeur wel niet op zijn Linkedin account vermelden als hij weer doorschuift naar de volgende klus.
 • nnn

  3 jaar geleden
  Dat er door groot personeelsverloop problemen met de personele bezetting komen is natuurlijk niet zo gek. Probeer maar eens een verpleegkundige te vinden, die kunnen overal aan de slag.  En als je iemand hebt zit die met een opzegtermijn. Of is er nog iemand met een oude zielige moeder die zegt: "ze mogen mijn verzorgers wel hebben als het zo slecht is daar" ?
 • buurvrouw jansen

  3 jaar geleden
  dank voor uw warme reactie. ik had de krant 2 reacties gestuurd, want de 1e leek niet geplaatst te worden. het zijn er nu dus twee ! maakt niet uit, mijn boodschap is overgekomen en daar ben ik blij mee, niet voor mijzelf, maar voor deze kwetsbare mensen. het schild heeft de bewoners gesaboteerd en gechanteerd en sorry, dát pik ik niet. de stichting kan wél aan nieuwe huurders  $$ vragen, maar niet aan de oude garde. van het ene moment op het andere staan deze mensen in de  kou . dat koekje missen is geen punt, maar het noodalarm uit en voor diensten een peperdure  rekening sturen...schande !
 • L A ten Bhomer

  3 jaar geleden
  Grote macht misbruik en eigenbelang.
 1. Supporters onthalen teleurgestelde spelers De Graafschap
  Play

  Supporters onthalen teleurge­stel­de spelers De Graafschap

 2. Spektakel vanuit de trekker: Superboeren uitgezwaaid op A18
  Play

  Spektakel vanuit de trekker: Superboe­ren uitge­zwaaid op A18

Arnhem e.o.