Persoon overlijdt bij incident op A50 ter hoogte van Heelsum

UPDATE / VIDEOHEELSUM - Bij een incident op de A50 ter hoogte van Heelsum is zondagmiddag een persoon om het leven gekomen. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk, laat een politiewoordvoerder rond 21.30 uur weten.

5 reacties

 • Wageningse

  3 jaar geleden
  Ik probeer via mijn reactie twee dingen duidelijk te maken, Jaap. 1) Dat sensatie bij een dergelijke gebeurtenis als zeer ongepast kan worden ervaren. Een filmpje dat geen aanvullende informatie geeft, maar puur lijkt toegevoegd vanwege de bewegende beelden, ervaar ik als onnodig en dus als sensatie. 2) Dat ik de nabestaanden mijn medeleven wil betuigen. 
 • Nimwegen

  3 jaar geleden
  In het artikel staat het wel goed
 • Jaap Boer

  3 jaar geleden
  En wat voegt uw reactie toe?
 • Wageningse

  3 jaar geleden
  Wat voegt de video aan het artikel toe? Niets, behalve sensatie. Het lijkt vooral een poging van de redactie om met het woordje VIDEO in de artikelkop de aandacht te trekken. Wat mij betreft is dat bij een dergelijk onderwerp zeer misplaatst. Hoe dan ook: veel sterkte voor de nabestaanden gewenst. 
 • Westeramer

  3 jaar geleden
  Heel veel sterkte voor de nabestaanden..
 1. Oorlogskind Gé luidt 77 jaar na de Slag om Arnhem de klok van de Eusebiuskerk: ‘Ik heb de toren zien branden’
  Video

  Oorlogs­kind Gé luidt 77 jaar na de Slag om Arnhem de klok van de Eusebius­kerk: ‘Ik heb de toren zien branden’

  ARNHEM - Bij oorlogskind van de Slag om Arnhem Gé Bijlsma springen op vrijdagmorgen 17 september 2021 de tranen in de ogen als de kerkklokken van de Eusebius om 11.41 uur hoort galmen vanaf de voet van de toren. Voor het eerst van zijn leven krijgt hij de gelegenheid om de knop in te drukken om de grote kerk te laten spreken, als teken dat de herdenkingen zijn begonnen in de Airbornegemeenten Arnhem, Renkum, Overbetuwe en Ede.
 2. Corona geeft Airborne Herdenking sfeer van verlatenheid: ‘Hoop dat jullie hier volgend jaar weer met honderden tegelijk kunnen staan’

  Corona geeft Airborne Herdenking sfeer van verlaten­heid: ‘Hoop dat jullie hier volgend jaar weer met honderden tegelijk kunnen staan’

  OOSTERBEEK - Stil verdriet hebben ze even gehad, de kinderen die niet werden ingeloot om bloemen te leggen op de Airborne Begraafplaats in Oosterbeek op zondagmorgen 19 september 2021. Maar de veertig gelukkigen die wel werden uitverkoren hielden fier hun bloemen omhoog tijdens de tweede Airborne Herdenking in coronatijd. Zachtjes spraken ze de namen uit van de jonge mannen die 77 jaar geleden vielen voor hun vrijheid.

Arnhem e.o.